[]

Antik neden giriş sayfasına yönleniyor ilk girişte?

Merhabalar

antik.eksisozluk.com sayfasına ilk giriş yaptığımda direkt olarak antik.eksisozluk.com sayfasına yönleniyor ilk olarak. Sonra tekrar yeniliyorum sayfayı bu sefer doğru link olan antik.eksisozluk.com adresine gidiyor.

Bunu yaşayan başka birileri var mı? Son olarak;

- bunlar senin eserin ssg

 
yazar olmayanları yeni siteye yönlendirmek için.


  • sutlu nescafe  (08.12.13 10:58:02) 
böyle olunca antikten link vermek de biteceği, süreci kendi açılarından kolaylaştıracağı için böyle bir yol seçmişler.

çünkü arkadaşlar insanlara kimsenin alışamadığı ve reklamlarla tıka basa doldurdukları beta'yı kakalamakta oldukça kararlı. bir süre sonra antik'i kaldıracaklarını da -açıktan olmasa da- beyan ettiler zaten.

bunu kodların artık sistemi şişirmesiyle, yeni siteye geçmenin zorunlu olmasıyla açıklıyorlar, eyvallah. ama anlamadıkları şey kimsenin kodlarla, vesaireyle bir derdi yok, zaten o olaylardan çok çakozlamıyoruz. öyle 10-15 arkadaş, azıcık da maddi kaynak olsa zaten her şey daha farklı olurdu ;) insanların derdi rahat kullanımlı, tema seçimli, reklamı az, kaliteli bir sözlük. bunu betada da yapabilecekse eyvallah. ama beta bir sürecin açık göstergesi minvalinde, kimse de -eski moderatör ekibi dahil olmak üzere- hoşnut değil.

tam olarak sorunun cevabı olmadı ama uzun zaman takipçi, 5 sene de sözlük yazarı olarak epeycene dolmuşum :) pardon.
  • sevgikusunkanadinda  (08.12.13 11:40:08 ~ 11:41:18) 
  • sifirin altinda  (08.12.13 12:45:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.