[]

Ziraat Bankası...

İlk olarak yazılmadan söyleyeyim, müşteri hizmetlerini defalarca aradım ama bir türlü temsilciye bağlanamadım hatlar boşalana kadar buraya soruyorum o yüzden.

Sorunuma gelince, bugün kredi kartıma ilk önce 80 lira, daha sonra 5 lira olmak üzere toplamda 85 lira yükledim ama hala 82 lira asgari ödemem var görünüyor ve internetten baktığımda, dönem içi hareketlerde bu işlemler görünmüyor. Acaba internete kayıtların girmesi mi uzun sürüyor yoksa bir problem mi var ? Paranın miktarını, yatırıldığını gördü bankamatik, onay da verdim ama hala aynı duruyor minimum ödeme, iş bankasında ödeme yapıldığında anında 0 tl oluyordu minimum ödeme hanesi. Nedir bu olay ?


 
haftasonu , provziyona almış olabilir pazartesiye kadar bekleyin ve müşteri hizmetlerine bağlanmak için kredi kartımı kaybettim gibi bir seçenek var basın karşınıza çıkana durumu anlatın daha kısa sürede bağlanırsınız.


  • colorwithnotexist  (07.12.13 20:20:01) 
benim bildiğim yapılan ödeme anında limite yansır ama hesaba yansıması ilk iş gününü bulur. dolayısı ile internetten bakıyorsan limiti kontrol et derim.


  • terlikli cita  (08.12.13 01:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.