[]

american horror story hakkında

merhabalar sayın romalı duyuruculular,

american horror story'i nasıl bilirsiniz?

bölümler farklı hikayelerden ve ya farklı oyunculardan oluşan başka hikayeler mi, bağlı mı?

eğer bağımsızsa/farklı hikayelerse, stephen king'li bir bölümü var mı?(ne bileyim dean r koontz?)

ya da hepsini kendileri mi yazıyor? o zaman en stephen king (ne bileyim dean r koontz?)kalitesinde bir bölüm?

(biraz gerilmeye ihtiyacımız var)

 
valla demir gibi adam olan ben, hiç gerilmem iğrenmem dediğim adam ben, altıma sıça sıça izledim bazı sahnelerde.. ipneler ani sahneleri seviyor. 1. bölümden başlayın gerilirsiniz zaten


  • GibsonRules  (07.12.13 17:06:22) 
sezonlar bağımsız. on nomero dizi.


  • nereye bu gidis  (07.12.13 17:06:50) 
american horror story'i cok iyi bilirim :)
bolumler degil de, sezonlarin konulari farkli. 1. sezon gizemli ev, 2. sezon deliler!!!, 3. sezon ise cadilar uzerine. kemik oyuncu kadrosunun yaninda, gidip gelen oyuncular da var.
gerilme ihtiyacinizi giderir. klasik korku filmi kliseleri yaninda, igrenc-itici-irkiltici sahneler de mevcuttur.
  • yetersiz veri  (07.12.13 18:10:48) 
@yetersiz veri 1. sezon ilk 3 bölüm direkt olarak rosemary's baby'i hatırlattı (çok). deli konusu daha güzel olabilir. : )


  • qurant  (08.12.13 22:24:40) 
Kesinlikle bir pişmanlık değildir bence. Jessica Lange sigara yaktığı anda bunu sen de anlayacaksın.


  • ateslizenci  (08.12.13 22:28:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.