[]

Bana esaslı bi pıçak lazım !

Hasmıma sallayınca dönmeyen cinsten olmalı...

İşten geç saatte çıkıyorum, gece gezmeye gidiyorum falan. Bi ara kelebek vardı öğrenme hevesiyle almıştım ama sıkıcı geldi.

Şöyle güzel bir çakı nereden bulurum? Beyazıt-Eminönü piyasasına dalmak istemiyorum çok yorucu.

Gittigidiyor'dan falan bi tane çakı mı sipariş etsem? (Çakı yazmışlar ama bildiğin bıçaklar var şekilli falan)

 
uzak degilsen, mercan-beyazit oralara git bence. gormeden, eline almadan bicak almak pek mantikli gelmiyor bana.


  • nekodunlangafana  (06.12.13 21:39:47) 
www.victorinox.com

yalnızca bir çakı değil, hayatını kurtarır. d&r'da var 120 lira ama isviçre malı. istersen victorinox başlığını okuyabilirsin.

lock blade, yani kilitli mekanizma. geriye kapanmayan cinsten. ve tek elinle çakıyı açabiliyorsun.
  • thracian  (06.12.13 21:41:54 ~ 21:42:37) 
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (06.12.13 21:46:47) 
gittigidiyor linkindenkinden ben de var ucu inanilmaz ince, hemen kirdim.
isvicre cakisi olarak- Hunter XT degil de spartan modeli vardi bende bunlar cok fonksiyonlu olduklarindan gercekten kullanisli ama amaca bicak ise tercih etmemek gerekir. bulabilirsen şam çeliği al.*ebay' den.

  • nekodunlangafana  (06.12.13 21:51:03) 
  • kyha  (06.12.13 22:04:32) 
www.youtube.com en güzeli :P


  • inugard  (06.12.13 22:34:24) 
  • kyha  (06.12.13 22:54:46) 
karambit al.


  • glamdr1ng  (07.12.13 13:37:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.