[]

uzak mesafe ilişkisinde karşı tarafa olan güven

iyi geceler

alttaki duyurudan yola çıkarak sunu sormak istiyorum.
uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar, sevgilinize(kadın yada erkek farketmez) nasıl tam anlamıyla güvenebiliyorsunuz?
güvenden kasıt, sizi aldatması.
başka şehirde başkasıyla sevişirken, sizle de konuşuyor olamaz mı yani? yada bu duygusal anlamda aldatma da olabilir. sonuçta aldatma aldatmadır.

uzak mesafede karsı tarafa olan güveni nasıl sağlıyorsunuz?

 
kişiden kişiye değişir, genelleme yapmak imkansız. geçmişinde aldatılmış ya da aldatmış kimseler hiçbir zaman güvenmez, aldatmamış ya da aldatılmadığını sananlar da güveniyorum der ve hiçbir zaman emin olamaz.

ben bir kez yaşadım uzak mesafe, onda da güvendim. denk gelirse iyi biri, güven bence.

karşı taraf, eğer sen kafaya taktıysan, imkanı yok sana güven sağlatamaz. takla atsa bile güvenemezsin ona. kimi insanlar paranoyaktır.
  • thracian  (06.12.13 00:31:57) 
güvenmeyin siz de takılın.


  • trinitrotoluen  (06.12.13 00:34:49) 
5 yıllık ilişkimin 4 yılı uzak geçti.
ilk başlarda çok kısıtladık ama sonradan (1.5 yıl) birbirimize öyle bir alıştık ve aşık olduk ki asla başkasına bile bakamaz hale geldim.defalarca bir çok kişi ile beraber olma imkanım oldu ama asla aldatmadım.

oda beni aldatmadı biliyorum çünkü kız olarak ne gece dışarı çıkar ne bir yerlere gider , belki ben şanslıydım varsa yoksa ailesi , kardeşi ve benim onun için.

benim içinse ailem ve o.

istemezse dışarı çıkmam bazı akşamlar bunun gibi önlemler.
  • colorwithnotexist  (06.12.13 00:34:51) 
dünyanın en paranoyak insanlarından biriyimdir belki. ama umursamadım bile ne haltlar yediğini ya da bir halt yeyip yemediğini. aldattı ya da aldatmadı, umurumda değil, sormadım bile. uzak mesafenin tek derdi bu olsa keşke.


  • devilred  (06.12.13 00:36:17) 
Burnunun dibindekiyle de alldatir isteyen uzak mesafe sart degil

Guvenmiyorsan girismezsin gonul isi e
  • cecilia  (06.12.13 00:36:39) 
İlk kazığı yiyene kadar güveniyor insan gerçekten seviyorsa,
ama bir kez aldatıldıktan sonra kimseye güvenemiyor maalesef.

Tecrübeyle sabit.
  • homo sapiens gotgobekus  (06.12.13 00:36:45) 
Dünyanın en güvenilir kişisiydi, tanımakla ilgili bir durum sanırım. Kendimden çok güvendim ona, güvenimi de boşa çıkarmadı. Ama o bana hiç güvenmedi. Kendi paranoyalarıyla ilişkiyi mahvetti. Önümüzdeki ay 2.senemiz olacaktı, olamadı.


  • devils trill  (06.12.13 00:38:24 ~ 00:39:10) 
kadin uzaktaysa aldatir.


  • bigl0rd  (06.12.13 00:43:42) 
kadın uzaktaysa aldatır x2


  • tescillimarka  (06.12.13 00:46:35) 
güveniyorum ve güveniyor.
sebebi de güvenmememiz için hiçbir sebebin olmaması.
başkalarıyla da sevişemez.
  • sistem enkazı  (06.12.13 00:47:07) 
@Cecilia

sevgilinin burnunun dibinde olmasıyla, uzakta olmasının arasında çok büyük fark var. yanındayken sevgilin seni istediği zaman görebilir, istediği zaman sana dokunabilir, 7/24 birlikte vakit geçirebilirsin.
uzak mesafede bunların hiç birini yapamaz.
bu yüzden de bir şeylere ihtiyaç duyar.

@biglord, tescilli
kadın uzaktaysa aldatır diye bişey varmı yahu?
niye aynı şeyi hemcinsleriniz için söylemiyosunuz?
  • kedidir o kedi  (06.12.13 00:53:38) 
dogru duzgun kadin diye bir sey yok. kadin cok mutluyken de aldatir sirf "ouffff ne hazin hayatim var diziler gibi.." demek icin.

bir de kadini tahrik etmeyi bilirsen her seyi yaptirirsin. kadin sehvettir. guvenmeyiniz. uzak mesafe iliskisi talkfriend, chatfriend gibi bir seydir. fazlasini beklememek lazim.
  • bigl0rd  (06.12.13 00:56:19) 
eger kadini uzakta birakirsan mutlaka seni aldatir. cunku kadinda "eksiklik giderme, bosluk doldurma" ya da bi cesit "tuketme" mantigi var. mesala vajinasina bir seyler sokunca zevk almasindan, alisveris yapinca havalara ucmasindan, asiri konusmasindan bunu anlayabiliriz. bu nedenle kadina "tuketmesi gereken" seyleri, yani penisi, parayi yakin olarak saglamazsan mutlaka seni aldatir.

gemi halat kadini yarrak baglar demisler.
  • bigl0rd  (06.12.13 01:01:30) 
Madem dogrusunu biliyordun ne demeye gelip burada soru sordun?


  • cecilia  (06.12.13 01:01:35) 
Bu kadar iğrenç bir zihniyetle bakıyorsan kadınlara, aldatılman çok doğal.


  • devils trill  (06.12.13 01:06:30) 
uzaktaysan aldatırsın argadaş,kimden ne için itimat ve bağlılık bekliyorsunuz.

gözden ırak olan gönülden de ırak olur.cinsiyeti olmaz bu işin.
  • ganyotçu  (06.12.13 01:11:10 ~ 01:11:41) 
@Ceciliacım

sen kendi fikrini söyledin, bende kendi düşüncemi söyledim. bunda terslicek bişey yok

insanlardan fikirde mi alamıcaz.
  • kedidir o kedi  (06.12.13 01:15:57) 
Kadın aldatır diyen zihniyet inanmayacaktır ama şöyle söyleyeyim, en ufak bir bakış, bir temas, hoşlanma, etkilenme olmadı. Aynı şehirde yaşamaya başlayana kadar okul ev arasında mekik dokudum sadece. Bu karşı tarafın beni kısıtlamasından dolayı değil, onsuz mutlu olamamamdan kaynaklanan bir durumdu. O da benimle aynı şekildeydi. Önemli olan sana evdeyim dediğinde (örnek veriyorum sadece bu ev, kafe, sinema, tiyatro olabilir) gerçekten evde olması ve senin buna tek kelime de inanman. Bu güven sağlandıysa her şey yolunda gider.


  • scaramuccia  (06.12.13 01:16:27) 
istedikten sonra günün 20 saati birlikte olsan geri kalan 4 saatte bir şeyler yapar. uzakta olmasına gerek yok.
aldatmak istemeyen de isterse bambaşka kıtalarda olsun, yine de bir şey yapmaz.
karşımdakine nasıl güveneceğim diyorsan, anneannemden gelsin; "kavun değil ki kı.ını koklayıp anlayasın..."
  • supersonik turbo  (06.12.13 03:01:35) 
4 yıllık ilişkimin 3 yılı uzak mesafe,şu an hala uzak ilerliyor.
zaten erkek arkadaşımın ismini söyleseler aklıma ilk gelen olgu,dürüstlüğü.gerçekten samimi dürüst olduğuna inanıyorum o yüzden sıkıntı yapmıyorum,rahatım.

eğer aldatacaksa aynı şehirde de olsanız işteyim/dersteyim/işim var gibi şeyler söyleyerek yine sevişebilir birileriyle.yani aynı şehirde yaşamak da hiç ayrı kalınmadığını göstermiyor.

zaten bazen ister istemez paranoyak oluyorsun nerdesin ne yapıyorsun kimlesin vs vs..arada bu ataklar illa gelir o da uzak mesafenin sorunlarından biri.burada anlayış giriyor devreye ki karşı taraf farkına varınca zaten geri çekiliyor.

velhasıl kelam aldatacaksa her şekilde aldatır.tek farkı uygun ortamın genişliği.bu da tamamen güvene bağlı,o da bana yeteri kadar güven vermiş neyse ki.
  • uzunuzunilgi  (06.12.13 07:41:09) 
Hiçbir şeyden asla emin olamazsın.


  • arnold schwarzeneger  (06.12.13 07:53:48) 
ben öyle düşünmüyorum.
Gerekirse aldatsın, evet lan aldatsın isterse, zira bir kadın aldatmak istiyorsa, ve ya benleyken başkasına karşı ilgi besliyorsa, ben ona duvar çekip duygularını zapt altında tutamam.

Bunu öğrenince ilişki çok daha güzel oluyor. Uzağına kısasına gerek yok zira her ilişkide bu tarz vakalar gerçekleşebiliyo
  • gerizekalı final edition sp1  (06.12.13 09:57:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.