[]

odanın duvarı boş kaldı?

evet dostlar resimdeki gibi odanın tv koyduğum duvar kısmı boş kaldı yani çok kel gözüküyor gözüme.

sinema sistemi alacak bütçem yok şu anda. yanlara yada üst taraflara ne koysam sizce?


 
öncelikle odan çok çirkinmiş kanka. renk seçimi falan.

ikeada baya büyük boy posterler indirimde şuan.

siyah beyaz ve kendi istediğin bi görsel varsa da şöyle bi olay var.

forum.donanimhaber.com

bunu yapacam ben de
  • raskolnikov2  (05.12.13 18:20:27) 
kocaman kanvas tablo.


  • bir ileti paylastim  (05.12.13 18:20:38) 
Bir ikea expedit, icinde kitaplar filan.


  • fortisvita  (05.12.13 18:46:12) 
oda yeterince dolu, göz yoruyor bırak boş kalsın. televizyonun üstüne kanvas tablo bence hiç hoş olmaz, illa da birşey yapıcam diyorsan gir tonlarından olabildiğince düz duvar kağıdı diyesim geliyor ama o da bence olmaz.
böyle bırak eminim ki zamanla orayı da doldurucak bişey bulursun.

cam raf yapabilirsin hem hafif durur hem çok faza göz yormaz, lakin üstünü fazla ıncık bıncık doldurma. aslında o duvara çok güzel kütüphane olurmuş boydan boya.

evet ben de farkındayım birşeyi beğenemedim,

güle güle otur.
  • nwnd  (05.12.13 18:49:02 ~ 18:49:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.