[]

trafik kazası şahitliği

yekten konuya giriyorum. yürürken bir ses duymak suretiyle etrafıma bakındım bir otobüs vardı yanımda. baktım şoför aynalara bakıyorum bir iki saniye dalgınlıktan sonra arkasına baktım arkada araba var işaret ettim "hoop" gibisindenleri. adam tamam gibi bir şey dedi ama o uyardım zannetti sanıyorum fakat baya bir ses gelmişti. o sırada yürüdüğüm için uzaklaşmıştım. arkadaki arabaya baktım pek bir şey yok gibiydi. otobüsün plakasını aldım o sırada. otobüsün arkasına baktım onda bir şey olmaması doğla gerçi ama onda da pek bir şey yoktu. sonra dönüp otobüsün plakasını arabanın camına yazıp koysam dedim ama yapmadım.bir basiret bağlanması yaşadım. şimdi ne yapmalı. plakayı da o kadar ezberlemeye çalışmama rağmen başkasının başını yakmayayım diye korktuğumdan tam emin olamıyorum. ama yazdım yani. adam inip bakmadı bile ona bozuldum.
şimdi ne yapmalıyım? büyük ihtimalle duran araç olduğu için o adamın kaskosu sigortası ödeyecek hasar varsa ama uğraşacak adam.
bu arada orada kamera var. mobese.

ne yapayım ki? içime dert oldu.

 
kesinlikle bir not iliştirmelisin arabaya.bu şerefsizlerin vurdumduymazlıkları yüzünden binlerce insan ölüyo her yıl.hatta tanıyosan git direk söyle


  • justinho26  (05.12.13 16:27:34) 
olayın olduğu yerden bayağııı bi uzağım. not falan şansı yok. işin kötüsü çarpılan arabanın plakasını da alsaydım bari.


  • sparkle kiddle  (05.12.13 16:32:02) 
böyle olayları duyunca bir sinirleniyorum ki sorma


  • justinho26  (05.12.13 16:38:22) 
@justin, binlerce insan nasıl ölüyor bu yüzden bir açıklarsan eğer sevinirim.


  • liriamer  (05.12.13 17:31:30) 
açıklıyım kardeşim.hani o alkollü araç sürenler var ya işte hepsi bu vurdumduymazgiller familyasından. hani o aşırı hız yapıp sorumsuzluk yapanlar da aynı familyadan.sen sağına soluna bakmıcaksın araba kullanırken birisi seni uyarcak sikine takmıcaksın olmaz öyle sey.aynı adam bu kafayla başkasına da vurur hatta öldürür.anladın?


  • justinho26  (06.12.13 11:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.