[]

Bu Ürünü Nasıl Dduvara Monte Ederim?

www.hepsiburada.com




 
L şeklinde köşebentler var onun içinde gelir muhtemelen.
bauhous koştaşgibi yerlerde sürüsüne bereket var, ama duvarı delmek için matkapa ihtiyacınız var.
www.google.com.tr
  • basond  (05.12.13 16:31:00 ~ 16:32:14) 
yorumlara baktım, ürünün kutusunda duvara monte için herhangi bir parça çıkmıyormuş, malzemeniz varsa ve yaparım diyorsanız siz yapın, ama en iyisi bir bilene bir ustaya yaptırmak daha iyidir.


  • MtKrt  (05.12.13 16:31:21) 
malzemesi yazılmamş çok sağlam bir şey değilse duvarda durmaya bilir
ama L şeklinde delikli metaller var onlarda 10 15 tane hem duvara hem buna vidalanarak monte edilir, duvarın delik deşik olur tabi

  • allstar  (05.12.13 16:41:19) 
Eğer henüz almadıysanız şahsi tavsiyem bu kitaplığı almamanız yönünde. Geçen sene arkadaşınkinin montesini yapmıştık ve kitap yerleştirmiştik. Hem yeterince sağlam değil hem de çok kitap koyunca labirent görüntüsünü kaybediyor. Sadece biblo filan koyacaksanız olur tabi.


  • kullanıcı adı  (05.12.13 16:58:10) 
o ürünün aynısını bir evde gördüm. kendileri kurmaya kalkmışlardı çok zorlandıklarını söylüyorlardı ve o yere paralel tahtalar hiç öyle durmuyor yük bindikçe haberin olsun. resimde de uyanıklar bir şey koymamışlar farkettiysen.
bence de bi usta şart.

  • vaktiyle iyi biriydi  (05.12.13 17:08:38 ~ 17:09:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.