[]

Adanalı Adamın İsyanı

Hiçbir parti Adana'ya değer vermiyor.

Bir tanesi Ceyhan'ın belediye başkanını aday gösterdi. Ceyhan'ın hali içler acısı.

Diğeri Adana ile uzaktan yakından bağı olmayan birini aday gösterdi ki burada düzgün birini gösterse direk seçilecekti. Kendi seçmenleri bile bu partinin Adana'dan vazgeçtiğini söylüyorlar.

Diğeri ise hala açıklamadı ama görevden alınan belediye başkanını aday gösterecek sanırım. Bu adam şehri 20 sene geride bırakmış biri. Vizyon darlığını kendinin yerine gelen kişi çalışınca anladık. Eskisinin 4 senede bitireceğim deyip 12. senesinde yeni başkanın bitirdiği metro hiç bir yerden hiç bir yere gidiyor. Şehir merkezi, hava alanı, otogar gibi yerlerle alakası yok.


Şu anki belediye başkanını bir tek görevden alınan ile karşılaştırabiliyorum ve adam gerçekten diğerinden çok çalıştı. Kurduğu sistemler sayesinde trafikte zaman kaybı çok azaldı.


Var mı bu konuda bilgisi olan ya da söyleyeceği. Bende Milliyetçiliğin yanında şehircilikte var ve çok üzülüyorum. Aranızda Adanalı birini sevmeyen varsa o büyük ihtimal doğudan Adana'ya gelip sonra artistlik yapıp ben Adanalıyım diye gezinen biridir.


Çok dertlendim.

 
Cono larla etkin mücalede eden de yok di mi kanka.

zor valla :(
  • raskolnikov2  (04.12.13 23:00:22) 
Paris kökenliler yorum yazmaya başlamış..

Neyse..

Vallaha Zihni Aldırmaz ilk zamanlar çok iyiydi. Gerçekten çok şey yapmak istiyor bu memlekete ama şu da bi gerçek ki asfaltladığı ve bakım yaptığı yollardan bi yağmur yağdığında logar kapaklarından su fışkırıyor .. Ayrıca asfaltlama olayını bi yere kadar yaptı. Örneğin ilk zamanlar twitterdan süleyman demirel yolunun sıkıntıları ıcın yazdıgımda hemen dönüş yapıyor ve bölgenin nersi oldugunu soruyordu. İlgisi gerçekten çok iyi ama kaç keredir yazıyorum beş aydır bi asfalt dökülmedi hala delik deşik yollardan geçiyoruz..

Adananın klasik altyapı sorununu çözerler inşallah .. Ha şu da bi gerçek kim gelirse gelsin gene cukka yapacak gene cukka yapacak ..
  • ondkz  (04.12.13 23:39:40) 
Çünkü adana da doğuluların borusu ötüyor.


  • eyyor  (05.12.13 00:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.