[]

Şöyle bir palto ariyorum

Fotoğrafta House'un üzerindeki paltodan istiyorum.
Benzerini nerede bulabilirim?



 
abi şimdi bu herifin üstündeki palto nereden baksan 2000-3000 usd dir. yani dikişi, kalıbı vs çok özeldir.
biz de yok mu böyle paltolar var elbet. sarar, bisse, polo, hatemoğlu nda falan varda, bu adamın üstünde durduğu gibi durmuyor bu meretler...
arada ciddi kalite farkı göze çarpıyor bence. yani en azından ben öyle hissediyorum.
  • benaslindayohum  (04.12.13 13:11:44) 
benaslindayohum+1. Dikiş bilen biri gözüyle söyleyeyim, kesinlikle bizdeki fason üretim işi gibi değil bu palto. Ha Hugh Lauri nin fiziği de düzgün tabii mükemmel duruyor. Network e filan da bir bakın derim.


  • old possum  (04.12.13 13:19:20) 
Son bir ayda 8 kilo aldigimi biliyor ve beni kirmamak icin boku bizim amator tekstilcilere atip vazgecirmeye calisiyor gibisiniz.
Peki oyle olsun gidip o cirkin gobegimi gizleyecek pofidik kaz tuyu bir mont alacagim...

  • sos fistik olsun mu  (04.12.13 13:46:04 ~ 13:47:39) 
Marks and Spencer


  • fapple  (04.12.13 13:53:51) 
panpa vazgeçme. git dene. bir sürü marka var. üstünde gör. hakikaten tam oturabilir... hatta hiç tahmin etmeyeceğin markaların kesimleri de çok şahane olabilir. ben pofidik mont al demiyorum:) ama önce bir dene. içine sinerse alırsın zaten.


  • benaslindayohum  (04.12.13 14:01:05) 
kotonda vardı buna benzer ama daha kısa gibiydi


  • allstar  (04.12.13 14:16:50) 
cok benzerini zarada gormustum sanki.. ama siyahti


  • babamasoliimbananickaldirsin  (04.12.13 14:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.