[]

Bizim memleketin kızları neden kendilerini bir şey sanıyor?

Neredeyse güzel kız yok denecek kadar az,boyları kısa.Kariyerleri erkeklere göre düşük.Ama ego tavan.Kendini bileni de böyle apaçisi de böyle.Sanırım bu "Türk kızı" tanımı kolay çıkmadı.Niye "Türk erkeği" kavramı bu kadar yaygın değilken Türk kızları bu denli karakterleriyle ve hareketleriyle meşhurlar.Trip,kıskançlık,kapris vs. Kendilerini bir şey sanmalarındaki derin neden nedir?




 
bana hic denk gelmiyor bu kizlar. oyle bir sey yok. hatta tam tersi. turk kizi saftirik ve malak. her boka inaniyorlar. iki gun pompa yapinca ciddi ciddi evlenecegime inaniyor bircogu.


  • bigl0rd  (04.12.13 00:50:03) 
Su an erasmustayim ve su yere goge sigdiramadiginiz, toz konduramadiginiz, aminda pirlanta saklandigina inandiginiz "yabanci" kizlarla her gun muhatap oluyorum. Siz bizim kizlarimizi opup alniniza koyun ok? Hatta ayaklarinin altini yalayin. Demek ki siz bu karilarin triplerini, orospuluklarini, sahteliklerini cekmek zorunda kalsaniz intihar edeceksiniz. Turk kizlari prensestir. Turk erkekleri de prenstir yalniz bu ciktigi yumurtanin kabugunu begenmeyen gormemis ozentiler haric.


  • mrz breezy  (04.12.13 03:19:08) 
ben de bir süre abdde yaşadım, birçok ırktan insan tanıdım. farklı değil, kadın her yerde kadın. güzeli de çirkini de var.
bahsettiğin şeyler toplumun ortalama eğitim seviyesi ve genleri ile de ilgili, dolayısıyla erkek kadın farketmiyor.

  • medievalman  (04.12.13 07:53:50) 
Türk kızları güzeldir dostum. Hem içleri güzel de görünüşleri güzeldir. İnternetteki gibi değil diğer ülkenin kızları


  • GibsonRules  (04.12.13 09:03:17) 
peki siz türk erkeklerindeki,türk kızlarına devamlı b.k atmanızdaki derin neden nedir?
boyumuz kısaymış.arkadaş,boy insanların elinde olan birşey değil.kariyer konusuna gelirsek,kariyerimizle de sizleri donumuzda sallarız.ha ayrıca şu da var;bize çirkin diyosunuz da tipinize bakmadan.ne cüretle rus falan düşünüyosunuz o tipinizle onu da anlamış değilim.anlayan çok rica ediyorum izah etsin.

  • rock n roll  (05.12.13 12:22:03) 
benim tanıdığım yabancı kızlar üstteki arkadaşların tanımlara uymuyor ama bence de türk kızlarını bu hale getiren yine biz erkekler.


  • tescillimarka  (05.12.13 12:28:06) 
Şimdi lütfen burada genelleme yapmadan önce biraz duralım. Hoop! Bütün Türk kızları tripli, kıskanç filan değil. Çoğunluk öylelerine denk gelmişseniz bilemeyeceğim ama benim çevremdekiler hiç öyle değil. Ayrıca kariyer de zaman alan bir durum. Haksızlık etmeyelim.


  • old possum  (05.12.13 13:04:12) 
olaya türk kızı açısından bakıyorum:

boyum kısa. çünkü annem ve babam da buçukluk -babam 1.56 annem 1.51- ailemdeki tüm insanlar kısa hatta -bir tek baba tarafı biraz uzun, onlarda da 1.80 olan tek kişi kuzenim. kardeşim 1.72 falan erkek çocuğu- ki rahmetli dedem annanemden kısaydı, onu da diyeyim. kısayız yani ne yapalım? ben yıllarca yüzdüm, basketbol oynadım, çok da sağlıklı beslendim, bu kadar uzadım. ki bu türk insanındaki boy uzunluğu takıntısı iyi bir şey değil, bu yüzden benim romatizmam aso +2 değerdeyken fark edildi, çünkü boy uzama ağrısı çektiğim zannedildi. yani uzun boy, uzun boy diye yırtınmayın, hayatımın sonuna kadar iğne olmam gerekebilir bu salak, allahın belası, gerizekalı boy takıntısı yüzünden. daha da sayarım da, neyse ggd olması (g.g. duyuru yani)

triplere gelince: evet, karşılaştığım kızlar var, güzel olanları-olmayanları var. mesela bugün gözetmenliğim vardı, o sınıfta üç kız falan güzeldi. buna karşın sadece bir çocuk yakışıklıydı, ki sınıfta 10 erkek 10a yakın da kız vardı. ama bunlar birer ölçüt mü? hayır, değil.

insanların ruh hallerini hem çevre hem aileden gelen yetişme tarzı hem de karakterleri belirliyorken, kalkıp da tripli-atarlı-giderli vs. vs. demek doğru değil.

kariyere gelince, erkeklerden çok daha kariyeri iyi olan, erkek arkadaşına iş bulup da onu silkeleyip kendine getiren, karısının ve annesinin parasını yiyip de yan gelip yatmaktan utanmayan çok erkek tanıyorum.

ben türkiye'deki çoğu erkekten ve de kadından, daha iyi eğitim aldım, ki sebebi de ailemdir. çünkü ailemdeki kadınların da erkeklerin de hepsi iyi okullar bitirdiler. kariyer olayı biraz aileden geliyor, biraz da kişinin kendinden yani. ha, ailem yönlendirmezdi de ben gene bilincimi kullanarak iyi bir okuldan mezun olur, iyi bi iş sahibi olurdum. burada da kişinin kendisi devreye giriyor işte.

dediğin gibi kızlar var, yadsımıyorum. ama dediğim gibi erkekler de çok. aile yapısında radikal değişiklikler olmadığı sürece de, uzu vadede bu böyle devam edecek. hatta belki de insanların genleriyle oynamak gerekir, kim bilir? sonuçta hala ilkel üreme duyguları ile yaşıyor, hayatımıza buna göre yön veriyoruz. kim insanlığı kurtarmak için cinselliğinden vazgeçer?

edit: güzellik de demişken, o kadar göreceli bir şey ki, senin anlayışın bana göre çirkini kapsıyor da olabilir. o yüzden bu konuya hiç girmiyorum.
  • pasp  (06.12.13 22:44:07 ~ 22:45:45) 
arz talep.


  • kyha  (06.12.13 22:50:04) 
çünkü bu ülkede aşırı abazan, hormonlarına hakim olamayan büyük bir erkek grubu var ve boşta gördükleri her kıza yazıyorlar. sırf yazmakla kalsalar iyi kız istemediğini belirtse bile bu hayvanoğlu hayvanlar asılmaya devam ederek kızları iyice kezban yapıyorlar. bu sebeple de kızların götü kalkıyor normal bir durum bu.


  • gates  (07.12.13 16:53:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.