[]

Laptopun entegre kamerasını hiç bi uygulama görmüyor.

Msn de denemedim ama ne facebook görüntülü sohbet ne de skype kamera yokmuş gibi davranıyor. Markası toshiba. Bi yerden aktif mi etmek gerekiyor falan? Bi el atsanız?




 
sürücüsü kurulmamıştır. önce dizüstünün marka ve modeline göre webcam sürücüsünü bul.


  • himmet dayi  (03.12.13 23:06:33) 
fn e basıp bütün f tuşlarını dene birinin web cami aktive etmesi gerek.


  • vsever  (03.12.13 23:36:34) 
@vsever, abi fn kombinasyonlarında webcam ile ilgili herhangi bir icon yok. f9 ile f10 boş onları da denedim değişiklik yok.


  • Skey295  (03.12.13 23:46:39) 
Toshiba da yok öyle bi aktivite. Sürücü problemi.


  • cunupkral  (04.12.13 05:51:24) 
@cunupkral, abi toshiba destek de yardımcı olamadı. cyberlink youcam yükle dediler yukledik ama o da görmüyor kamera mamera. ayrı olarak driver bulamaz mıyız bi şekilde acaba? ya da ne yapmam gerkiyor biliyor musun?


  • Skey295  (04.12.13 12:54:14) 
Mesaj atarmısın bana marka model tam olarak bakalım


  • cunupkral  (05.12.13 05:01:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.