[]

lan sanki sevişme ihtimalim var gibi, son eksikleri tamamlıyorum hatta

eğer sabretmeyi becerebilirsem ve talihim yaver giderse bu hafta sonu ilk defa görüşeceğim bir kızla, belki biraz baş başa kalma ihtimalim var. şu ana kadar iş sebebiyle kısıtlı ve erkek egemen bir çevrede takıldığımdan bir kalıp sabun bir roll on takılıyordum. bir yıldır da hayatımda biri olmadığından iyice kozmetiği parfümeriyi boşladım. ama bu kız için detoksa giresim var. o derece hoş tatlı narin bi şey. adeta kocaman bir kedi. letafet.

şimdi, sizden istediğim, bu muhtemel buluşma için verebileceğiniz en mükemmel, sade ama erkeksi kişisel bakım ürünleri tavsiyeleriniz.

birbiriyle iyi giden bir balsam-sabun kombinasyonu ve sadece terlediğimi belli etmemeye yarayacak kadar iddiasız ama üst düzey bir roll on vb deodorant öneriniz var ise, erkek arkadaşınızın kullandığı ve beğendiğiniz ya da bizzat kullanıp çok olumlu tepkiler aldığınız erkek bakım ürünlerini yazarsanız son eksiğimi de tamamlarsınız. sonra benden isteyene hayır duası isteyene rakı sofrası, başarıya ulaşmam için her yol mübah.

advanced bir eklem:
bir de, son zamanlarda mangal manyağı oldum, çayı bile mangalda demliyorum, hep hafif odun yanığı kokuyorum, sigara kullanmam ama bu ayrıntı var. bunu dikkate alırsanız şahane olur. böyle kokan biri hakkında düşüncenizi de yazsanız şehane olur bea. canımsınız. tikleriniz de akşama, tabii sizin için önemliyse..

dip not: ne kadar selami şahin bestesi coşkun sabah güftesi varsa dinliyorum, acayip aşkla doluyum, gönül adamıyım, ask adamıyım, bozmayın beni :/

 
abi ne yaparsan yap mangal kokma bence, buluşmaya gitmeden önce bi sağlam duş al bi temizlen iyicene. gerisi gelir zaten.

ama nolur mangal kokma
  • golan trevize  (03.12.13 14:52:31) 
Sen su an cok sempatiksin , caban takdire sayan.


  • cecilia  (03.12.13 14:52:50) 
var olun, mangal derken sucuk et kokmuyorum yav. çayı kahveyi odunda ya da semaverde yapıyorum. her daim ormandan odundan yeni gelmiş gibiyim. ben belki erotiklidir diye düşünmüştüm.


  • namus ninjası  (03.12.13 14:55:43) 
bu buluşma yazın olsaydı kesinlikle diesel fuel for life tavsiye ederdim, ama kış için klasik olacak ama armani black derim parfüm olarak.


  • nazischwarzkopf  (03.12.13 14:58:42) 
kızlayken dominostan mangal pizza söylemen açığını kapatacaktır.
yahu birbiriyle uyumlu roll on deodarant parfüm filan önerin demişsin de hacı sen bugüne kadar hiç mi dışarı çıkmadın,hep mi mangal koktun,hiç mi parfüm kullanmadın?
önce duş alıyosun(yıkanıyorsun yani) sonra koltukaltına deodarant(hoş kokulu fıs fıs)oda fıs fısı değil)sıkıyoruz.gerekiyorsa çüke filan da sık :)
bir de parfüm kullanıyoruz sonra da gidiyoruz.
temiz giyin bir de gözünde bu kadar büyütme.
hadi beline kuvvet
  • kendihalindekiyaratık  (03.12.13 14:59:17) 
birader cuma günü hamama git ya da evde deli gibi keselen bol bol sabunla. dove'un roll on'ları koltukaltı için gayet yeterli. buluşmadan önce de sabunla yüzünü yıka, kurula, hafif bir tıraş losyonu ya da nemlendirici krem sür. prezervatif takmayı sakın ihmal etme. duyurularını takip edeceğim, iki ay sonra "adeti gecikti :(" vs tarzı şeyler görürsem ip adresinden seni bulup evini basacağım.

kolay gelsin.
  • sen git ben geliyorum  (03.12.13 15:00:51) 
dior homme intense.


  • cokponcik  (03.12.13 15:01:36) 
sucuk kokmayabilirsin ama odun da kokma. üzerine giydiğin her şey yeni yıkanmış olsun. tırnakların ellerin temiz olsun. ayakkabın da temiz olsun. etek traşını falan ol. ilk izlenim önemli. dişlerini de fırçalamış ol, ağzının kokmadığından emin ol. her halükarda bi tane rocco stip bulunsun cebinde. bi tane atarsın hemen nefesini temizler. madem sevişme ihtimali var, kondom da bulunsun mutlaka.


  • letheavendangered  (03.12.13 15:02:29) 
mangal kokusunun kızın üstündeki etkisini ilk buluşmada test etme bence.


  • quasiromantic  (03.12.13 15:02:41) 
yav ben bütün koku hafızasını kaplamak istiyorum, parfüm işine inanmam aslında, sentetik bulurum ama öneriye de açığım, sabun kokan ten tiril tiril gömlek ile yazın gelsem sonuç garantili diyebilirim o derece özgüven var ama işte bu sefer böyle denk geldi, bir yıldır insanlığımı unuttum yav. hem kısa zamanda aşırı etkileyici olmam gerekiyor ki devamı gelsin. muhtemel bir durum diyorum, garanti olsa zaten kıza sorarım direk neyden hoşlandığını. anlayın beni yav :/
gergedan reklamı gibi konuşmak istemiyorum ama iz bırakmak istiyorum, bir dahaki görüşme olursa uzun zaman sonra, ben haftalardır bekliyorum o da aylardır beklesin istiyorum ülen! acımı yansıtmak istiyorum! 600 km uzakta yolda yürürken, kahve içerken aklına düşeyim istiyorum! çok şey mi?

  • namus ninjası  (03.12.13 15:04:46 ~ 15:08:37) 
oduncu gömleğinle birlikte üst noktaları odunsu kokular tercih etmelisin.
sakin. kötü kokma yeter.

  • syangela  (03.12.13 15:06:58) 
abi iz bırakmak istiyosan mangalda bol kimyonlu sakatat sonrası güzel bi işkembe çorbası içiyosun. evden çıkmadan önce de bi litre fer gazoz iç ki gaz yabsın iyice.
sonuç garanti.

  • golan trevize  (03.12.13 15:07:45) 
@namus ninjası hahaha son yazdığına çok güldüm.kolay gelsin kardeş :D


  • kendihalindekiyaratık  (03.12.13 15:08:34) 
parfüm işinden bilemem, kişiye/tenine/mevsime/zevklere özeldir çünkü. ama temel bakım olarak, parfüm de kullanmayacaksan, gir bi gratis veya watsons'a dove men care serisinden hoşuna giden kokuda stick/roll-on deodorant, duş jeli veya sabunu al ve çık. kullanmayı da ihmal etme tabi :)

odun kokusu olmaz. bir iki gün semaverinden uzak dur artık.
  • in pyjamas  (03.12.13 15:16:09) 
hamam lazım. evde keselenme kurtarmaz.
hamam yap, deri değiştir. hem biraz sakin ol, kız abazanlığını fark edecek bu gidişle. salgıladığın hormonun kokusu buraya kadar geldi amk asjhgfakdsgds :D

  • sansli pipi  (03.12.13 15:40:40) 
deotak al. kokusuz bir ürün ve terleme kokusunu önlüyor. kıyafetlerin yeni yıkanmış bir kere bile giyilmemiş olsun. bir de paraya kıyıp iyi bir parfüm alabilirsin belki. eğer alırsan benim önerim bvlgari aqva. duş alırken de ya erkeklere özel duş jeli varsa ondan ya da sabuna devam. diğer türlü kadın gibi kokuyosunuz.


  • cilekli krep  (03.12.13 15:46:04) 
bu arada demeyi unuttum. çoğu insan ağzının koktuğunu anlamaz. bunun temizlemekle diş fırçalamakla alakası yok. annene falan birisine sor ağzım kokuyo mu diye ona göre önlemini alırsın. atlama bu detayı. bir de ben traş losyonu kadar itici bir şey görmedin. traş olucaksan allah aşkına geceden ol. bu kokuyu seven kız da tanımıyorum. reklamlar hep yalan.


  • cilekli krep  (03.12.13 15:48:50 ~ 15:50:55) 
bence de iz bırakacak parfüm konusunu bir kenara bırakın, nivea nın ya axe ın kofreleri oluyor, girin bir watsonsa deodorant-rollon-parfüm-duş jeli-after shave lerden (bir kofrede 3-4 tanesi aynı anda olur, diğerlerini aynı seriden ayrıca alırsınız) alın. bir de ben erkeklerde temiz, hani basit hafif bir erkek kokusu tercih ediyorum(nivea man serisi gibi) öyle sıcak baharatlı sandal ağaçlı falan kokular, kızın da burnu hassassa, bir de üzerinize boca ederseniz ters tepebilir.
o bahsettiğiniz mangal odun kokusu değil, is kokusudur muhtemelen.o da iyi bir şey değil. yıkanın kıyafetleriniz de temiz olsun, giyeceğiniz monta cekete o is kokusu sizden sinmiş olabilir, bir kurutemizlemeye verin de o koku araya karışmasın.

  • alice practice  (03.12.13 15:56:01) 
@cilekli krep

tıraş losyonuna bayılan çok kız tanıyorum. (ben kullanmıyorum losyon. yanlış anlaşılma olmasın. ama genelde denk geldiklerim hep bayılıyordu.)
  • sen git ben geliyorum  (03.12.13 16:03:32) 
cevaplar sonlara doğru, kadınların erkeklere dair beğenilerinin tutarsızlığıyla ilgili. birbirlerini muhatap kılmadan didişmişler yani. kulak asmayın.


  • esref  (03.12.13 18:21:20 ~ 21.12.13 14:10:14) 
heyecanıma katkıda bulunan arkadaşlar, bilgilendirme ve teşekkür için yazıyorum.
geçen hafta sonu var gibi görünen olasılık, bu hafta sonu tamamen sıfıra indi.
ben epey 'hızlı gitmişim', çok fazla 'kurgulamışım'. işin rengi 'öyle değilmiş' vs.
tanışmadan hemen sonra, ilk yazışmalar esnasında açık seçik 3-4 sevişme imalı cümle var, okuyorum, yanlış anlamıyorum hayır. tanışmayı da başta ben istemedim. yani teknik olarak tahrik edilen taraf benim.
neyse, olmadı karşim. tuhaf bir ego tatmininin nesnesi oldum sanırım. tavsiyeler için teşekkürler, bunlar boşa gitmez, illa ki değerlendiririm, o konuda müsterih olun :)
  • namus ninjası  (13.12.13 23:04:18) 
geçmiş olsun o zaman:) elizabethe devam :))))


  • kendihalindekiyaratık  (13.12.13 23:42:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.