[]

ingiltere- yasam

gidince ne tavsiye ederiniz. yani telefon kartı, banka kartı cart curt. sunları sunları sunlardan cıkarttır dıyecegınız seyler var mıdır

tesekkurler


 
telefon kartı : lebara www.lebara.co.uk
banka kartı: hsbc olabilir ama çok da fark etmiyor.
alışveriş: tesco
  • neyleyim  (03.12.13 13:32:21) 
sağlam bir yağmurluk.
lebara candır.
ulaşımı neyle sağlayacaksın? aylık biletlerden falan alman gerekecek. öğrenciysen bir kaç gün için hafta içi biletleri oluyor onlardan al.
bulunduğun şehire ait metro ve tren hatlarının olduğu bi harita hemen edin. londradaysan ilk başlarda çok lazım olabilir.
  • rubiks cube  (03.12.13 15:00:56) 
banka olarak natwest'ten uzak durmani tavisye ederim. fark ediyor.


  • impasse  (03.12.13 15:08:35) 
ogrenciysen natwest daha avantajli.


  • typemismatch  (03.12.13 15:11:03) 
o2 (cep telefonu sebekesi) international calling card. (£5)
Tum o2 magazalarinda satiliyor. TR de aranan numaraya gore 2pence/dk (landline) ve 10pence/dk (mobil)

  • parcxerox  (04.01.14 02:30:27) 
düzenli spor yaparım diyorsan F/P açısından Türkiye'de bulamayacağın spor salonları zinciri

www.thegymgroup.com
  • candanag  (04.01.14 02:34:55 ~ 02:35:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.