[]

Hangi BB kremi kullaniyorsunuz?

Bu konuda milyonlarca makyaj blogu olduğunu biliyorum ama kendime uygun ürün bi türlü bulamıyorum. Biraz daha alıp alıp kullanmamaya devam edersem borç batağından çıkamayacağım.

BB krem arayışındayım. Cilt sorunlarım şöyle özetleyebilirim: beyaz tenliyim, derim de biraz ince. Yanaklarım çok çabuk çıkarıyor ve bayağı kurular. T bölgem fena yağlanıyor. La Roche Posay’in soothing creme’ini yanaklarımda kullanıyorum sadece. Kiehl’s marka BB krem aldım. 2 haftadır onu kullanıyorum. Mağaza içerisinde denediğimde natural süper durmuştu, şimdi sürüyorum sanki yüzüme koyu geldi gibi. İnsanlar sivilceli ciltlerini bile mükemmel kapatıyolar, bi ben kızaran yanaklarımı kapatacak krem bulamıyorum. Uzun lafın kısası bana kaliteli, pişman olmayacağım bi BB krem önerin nolur :(


 
Missha


  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (03.12.13 12:33:56) 
missha no:23 her gün sürüyorum çok güzel kapatıyor ve ciltle bütünleşiyor ama sivilce yaptı ilk haftalar, bakalım bekliyorum belki cildin uyum sağlama sürecidir diye


  • söylemez  (03.12.13 12:41:54) 
  • nacarkizi  (03.12.13 12:43:56 ~ 12:44:09) 
missha +1 diyorum.

çok memnunum ve tavsiyem üzerine kullanan arkadaşlarımın da vazgeçilmezi oldu diyebilirim.
  • isyankar tosbaga  (03.12.13 13:00:28) 
missha klasik tabi ama dünyanın en mükemmeli falan değil onu diyeyim. cildin benimle aynı karma. yanaklar kuru t bölgesi yağlı falan. bb kremler yağlı ürünlerdir bu arada, yazın karma cilde bb krem fena olur mesela.

beyazsan missha ve watsonsdaki pure beauty bulgarian rose dışındakiler sana koyu gelir, piyasa beyaz teni pek sevmiyor galiba ben de uyuz oluyorum o duruma. pure beauty'nin o dediğim bb kremi ve missha 21 no tam senlik renklerde. üstüne de rimmel stay matte 01 no pudra ile matlık sağlarsın. ama sadece mineral pudra sürerek de kotarabilirsin durumu kaapatıcılık açısından daha yoğundur. ben minerale geçeceğim mesela.

cilt tipimiz aynı olduğu için cilt bakım ürünü olarak:
sadece yanaklara sürmek için biodermanın nemsiz ciltler için nem serumu, üstüne de tüm cilde sürmek için la roche posay Hydreane Legere öneririm naçizane.

ayyy daha ne diyeyim :)
  • fekat  (03.12.13 13:05:27) 
missha baby


  • zenc  (03.12.13 13:16:01) 
ihtiyacınız olan ürün BB krem değildir belki de.
renk düzenleyici ürünlere bakabilirsiniz çünkü bb kremler renk dengelemesi yapmıyor hatta şimdi cc krem diye bir şey çıktı sırf bu yüzden. (color correction)
loreal'in var mesela anti redness cc kremi.

özellikle yeşil ve belki de sarı tonlu primerlara da bakabilirsiniz. çünkü kırmızılığı bunlar gideriyor/dengeliyor. smashbox'ın var. e.l.f'de de var.
www.sephora.com
eyeslipsface.co.uk

fikir olsun diye verdim linkleri, diğer markalarda da vardır mutlaka.
siz kapatıcılık aramıyorsunuz. o yüzden aradığınız ürün cinsini değiştirmeniz lazım diye düşünüyorum.
hafif-kurutmayacak bi pudra bile daha iyi olabilir bb kremden çünkü bb krem ciltle bütünleşip pürüzsüzleştirme özelliğine sahip. sizin ihtiyacınızı karşılamıyor bu yüzden.
  • neyleyim  (03.12.13 13:22:05) 
bende missha 23 kullanıyorum memnunum ama dedikleri gibi mucizevi değil yani :)
artı bi tavsitye olarak doa'nın cilt serumu var. mükemmel bişey. benim de karma cildim var bazı yerler pul pul dökülüyor kuruluktan bazı yerler yağlı falan ama bu serum çok güzel nemlendirdi cildimi yımışacık yaptı.

  • damla cikolata  (03.12.13 13:27:50) 
missha 21
iki kat sürünce her şeyi kapatıyor valla.

cildin yağlı ise güneş kremli kapatıcılardan uzak durmalısın.
ve pudra ile son kat geçmen iyi olur. sırf bunun için çok ince pudralar yapıyorlar. daha farklı bir adı oluyordu hatta ama hatırlayamadım.
  • goldentitan  (03.12.13 13:59:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.