[]

ODBC Link Error - Ne Ola Ki?

Severek kullandığım basit bir türkçe sözlük programı vardı ama artık açmak istediğim de böyle bir hata alıyorum. Nasıl çözerim ki? Yada başka bir güzel türkçe sözlük tavsiyesi olan varsa...




 
"veritabanına bağlanamıyorum hacı" diyor. kurulu bir programsa kaldırıp yeniden kur (tabii db offline ise işe yarar bu, eğer db dışarıdaysa zaten senin yapacağın bir şey yok, bu durumu da kullanırken internt bağlantısı gerekip gerekmediğindden anlayabilirsin)

browserdan girip kullandığın bir şey ise, zaten sorun sende değil, sen düzeltemezsin.
  • paranoyak kedi  (03.12.13 11:14:27) 
Bilgisayarıma kurulan offline bir sözlük kendisi. www.siber.us

bende silip tekrar kurdum ama, aynı hata devam ediyor. veritabanına ulaşsın bu, nasıl ederiz onu?
  • fucking machine in my head  (03.12.13 11:25:44) 
Programı indirip kurdum. Access veritabanı kullanıyor.
Şunu deneyebilirsiniz; Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar altında "Veri Kaynakları (ODBC)" uygulamasını açın. Kullanıcı DSN sekmesi seçiliyken "Ekle" butonuna tıklayın. Açılan listede Access seçeneği olması gerekiyor. Bunu seçip herhangi bir access dosyasına yada programın access dosyasına bağlanmaya çalışın.

  • spadram  (03.12.13 11:49:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.