[]

şebeke suyu sıcaklığında çalışabilen çamaşır deterjanı (pahalı da olabilir)

farkettim de çamaşır makineleri suyu ısıtmıyor, sıcak su borusu nereye bağlı(şofben, kombi, merkezi sistem) ve orası ne kadar sıcaksa aynen onu alıyor(bizim ve arkadaşlarımın makinelerine bakarak gözlemledim bunu, belki yanlıştır ama bizim için durum böyle) hal böyleyken bizim düşük ısılarda çalışabilen bir deterjana ihtiyacımız var çünkü bizim makinenin bağlı olduğu sıcak su borusundan da soğuk su geliyor, şebeke suyu. şebeke suyu sıcaklığında çalışabilen çamaşır makinesi deterjanı öneriniz var mı, fiyatı pahalı da olabilir? varsa bu deterjanı nerede bulabileceğimi de söylerseniz sevinirim




 
Sıvı Çamaşır Deterjanı kullanın. Tozlar erimiyor. Makinanın içinde kalıyor falan. Sonra kokuyor bunlar.
Sıvı deterjanı deterjan kutusuna direk koyma. Makina ilk suyunu alırken döküyorsun. Direk temizliğe başlıyor. Normal deterjanla aynı fiyat. Daha kolay çözünüp daha iyi temizliyor. Az yer kaplıyor.

  • cliquot  (03.12.13 10:12:47) 
@cliquot: cevabınız için çok teşekkür ederim. makine ilk suyunu ne zaman alıyor, benim gözlemlediğim makine başlar başlamaz su alıyor bu arada da deterjanı da alıyor, tam olarak ne zaman koymalıyım deterjanı bu durumda?


  • lllllllllllllllllll  (03.12.13 10:28:41) 
makineler suyu ısıtır
nereden çıktı gelen suyu kullanmaları
yeni makinelerde sıcak su girişi var, çogu makine tek girişlidir, soguk su alır ısıtır.
Üzerinde derece neden var ki makinenin?

Senin makinen bozuk olabilir, ama makineler suyu ısıtır
  • cruseo  (03.12.13 10:30:05) 
Eğer makine arızalı değilse suyu ısıtır. 30 dereceye bile ayarlasanız, 30 dereceye kadar suyu mutlaka ısıtır. Makinanın deterjan bölmesine, programı başlatmadan sıvı deterjan koyabilirsiniz. çalışmaya başlar başlamaz, deterjanı da alır zaten.


  • old possum  (03.12.13 10:47:40) 
makineler suyu ısıtır.


  • nereye bu gidis  (03.12.13 10:53:27) 
ilginiz için çok teşekkürler, makine için de usta çağırayım olmazsa, ama bildiğiniz, soğuk sularda çalışabilen deterjan önerileriniz varsa onlar nelerdir, marka model olarak?


  • lllllllllllllllllll  (03.12.13 10:53:44) 
renkliler genelde çok sıcak suya gelmez. buradan çıkarımla renkliler için olan deterjanlar iş görür diyebiliriz belki.


  • nereye bu gidis  (03.12.13 11:00:24) 
makinanın başlat tuşuna basınca su almaya başlar. diğer yandan bizim evdeki makina önce diğer gözünden biraz su alıp tahliye ediyor. sonra asıl gözünden su alıyor. su deterjan kutusuna dolunca kapaktan deterjanı suyun üzerine dökün.

@old possum dediğin doğrudur. baştan kuru deterjan gözüne sıvı deterjanı koyunca oraya yapışıyor. kolay çözünmüyor. bu yüzden bilhassa su alırken deterjanı ekliyorum. tercih edilebilir.
  • cliquot  (03.12.13 12:19:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.