[]

karmaşık aşk sorusu

yaklaşık 1,5 - 2 ay önce sosyal medyada bi kızla tanışmıştım.gel zaman git zaman git kızla muhabbetimiz bugüne dek sürdü.
ama o istanbulda okuyor ben ankarada.benim ailemde istanbulda.
bu hafta sonu geldim istanbula.
bi akşam dışarı çıktık gerçekten çok eğlendik ve çokta güzel bi kızdı.çok hoşuma gitti kısacası ve bugün dönücem ankaraya son kez gitmeden bir daha görüşelim dedik.
ama hep aklıma o iğrenç tanışma münasebeti geliyor.o tanışma şeklinden bende memnun değilim o da.ama anladıgım kadarıyla birbirmizden ciddi anlamda hoşlanıyoruz ve ben gerçekten ciddi düşünürdüm.
benle buluştuktan bi gün sonrada en yakın arkadaş gurubuyla (kızlı-ekrekli) buluşmuş ve ortamda haklı ve normal olarak bi geyik dönmüş
ben en son msnde kız kovalıyodum falan.
benim kızla dalga geçmeler falan

açıkcası benimde bi arkadaşıma da olsa bende dalga geçerdim :)
ama bu durum hiç hoşuma gitmedi.zaten tanışma şeklimiz hoşuma gitmiyordu bide arkadaşlarının tepkisi iyice soğuttu beni bu mevzudan
bide ayrı şehirlerde olmamız hep düşündürüyor beni.

sizin fikriniz ne bu konuda ?

 
internet yoluyla tanışma olabilir ama olmayabilir de aklıma direkt şu geldi:
(başlığa aldanmadan okuyun lütfen)

antik.eksisozluk.com

tetikte olmak lazım hayatta.
  • neferkitty  (02.12.13 22:22:51 ~ 22:23:17) 
ne var ki bunda, bence fazla takılmışsın, sosyal medyadan tanışıp birlikte olan çok insan var artık


  • balpolen  (02.12.13 22:53:24) 
açıkcası ciddi bişi düşündüğüm için nasıl tanıştınız sorusunun cevabı sosyal medya olması kötü geliyor :(


  • taha1907  (02.12.13 22:57:45) 
herkese aciklamak zorunda degilsin nasil tanistiginizi. zaman artik degisti cok normal bunlar. geyik malzemesi olmasi da cok normal. baska sekilde tanissaniz o da ayni sekilde geyik malzemesi olacakti.


  • 65 derece  (02.12.13 23:22:50) 
Bir arkadaşımın arkadaşı nereden tanıyorum ben bunu diye ekleştik dersiniz. Hem başka sevgili bulacak ortam mı varmış ki gülmüşler? Mezun olsunlar görürüm onları. 8 yıllık mezununum çok şükür günlük/yıllık her ihtiyacımız applerden, sosyal medyalardan.


  • maymuncuq  (03.12.13 04:10:03) 
İnternetten tanışmakta o kadar gocunacak bir şey yok, rahat ol.


  • arnold schwarzeneger  (03.12.13 08:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.