[]

erasmustan askerdeki sevgiliye hediye?

minik bi paket hazırlıyorum. içinde bi paket m&m, bi paket oreo, fotoğraflar, sakız, mektuplar, kartpostallar ve bir kitap var. başka ne koyulur?

"all i want for christmas is you" şarkısını ukulelede öğrenip çalıp videosunu yapmayı ya da şu klasik yabancılara kelime kelime doğum günü kutlatma olayını yapmayı planlıyorum.

nasıl fikir?

 
yav niye çok kötü? hoş fikir bence, güzel. askerde olsam ve sevgilim böyle bir şey yapsa bayağı sevinirdim. hediye lan bu. yani affedersiniz ama karşınızdaki sçtığı boku paket yapıp gönderse de sevineceksiniz, beğeneceksiniz. hediye çünkü bu. ama oreo'yu tercih ederim bog yerine.


  • der meister  (02.12.13 21:29:31) 
repins +1

sakız, oreo, m&m..vs birlikteki diğer apaçilerce yenilip yutulur
mektup ve kitap komutanlarca okunur, kitap yabancı dildeyse muhtemelen sevgilinize ulaşmaz "sakıncalı olabileceği gerekçesiyle", güzel bir kitapsa zaten komutan el koyar sanki okuyabilecekmiş gibi
videonuzu izleme şansı yok zaten internet üzerinden göndermediyseniz

ufak şişe içki denmiş: tey allah'ım yakın çocuğun askerliğini de tam olsun.

PS: Yukarıda yazılanlar postayı doğrudan sevgilinizin komutanlığına gönderdiğiniz varsayımında yapılmıştır. Dışarıdaki bir adrese yollarsanız da hem süpriz manası kalmıyor, hem de çarşıda yiyecek mi yok allah aşkına?

Kartpostal, gittiğiniz yerden anı tarzı şeyler yollamayın lütfen. Asker kısa süreli hapise benzer. Özgürlüğü anımsatan ve "bak ben sen içerdeyken ben böyle böyle geziyorum" tarzı şeyler üzer asker adamı. Yapmayın.
  • homo sapiens gotgobekus  (02.12.13 22:12:28 ~ 22:15:12) 
ben polonya o batman. usta birliği olduğu için ve askerliği küçük ve herkesin iyi olduğu bi karakola düştüğü için komutanlara pakettekileri linç etmemelerini rica edebileceğini söylemişti bana. kitap umut sarıkaya - işimdeyim gücümdeyim 2. istanbuldayken almıştım buluşacaktık elden vericektim olmadı buraya getirdim ben de.
arada komutanın bilgisayarına geçebiliyor ordan izleyebilir. ayrıca kartpostal göndermemi bizzat istemişti, öyle şeyleri takacak birisi değil.

  • mrz breezy  (02.12.13 23:20:15) 
ha evet, çok küçük bi ilçe olduğu için çarşı izinleri yok bu arada.


  • mrz breezy  (03.12.13 01:50:10) 
ben olsam göndermem. ne yollarsan yolla mundar olacak, hele içki falan eskaza gözden kaçarsa başını yakarsın. kartpostal kitap kafi. belki dağıtılabilecek bişiler olabilir ( lokum göndertirdim ben böylece diğer gelenlere bulaşmazlardı :) )


  • joe dalton  (03.12.13 16:35:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.