[]

Genel Sağlık Sigortası Gelir Testi

24 yaşında öğrenciyim.. Sağlık sigortasından, sağlık haklarımdan faydalanma süremin dolduğuna dair yazı geldi ve gelir testi yaptırmam gerekiyormuş. Yaşadığım ev içerisinde herkes için mi ayrı ayrı gelir testi yapılacak? Bu şekilde hesaplanırsa yaklaşık 200 liranın üzerinde para ödemem gerekecek ve bu ücreti her ay mı ödeyeceğim ?




 
uni son sinifta 25 yasina bastigim icin babadan gelen saglik sigortam bitmisti, benim yaptigim islemler ve anladigim prosedur suydu. ogrenci oldugun ve gelirin olmadigi icin yesil karta basvuruyorsun sonra polis gelip oturdugunuz evi inceliyor baya baya sonra diyorki bunun ailede para var yada yok ona gore karar veriyorlar yesil kart cikmadigi icin o asamayi bilmiyorum ama cikmayinca normal sigortalar kurumuna ayda 39 tl odeyerek saglik sigortama kavusmustum. simdi prosedur ve miktarlar nedir bilemeyecegim.


  • Golgi  (02.12.13 12:20:17) 
Kaymakamlik ya da sosyal dayanışma ve yardimlasma merk.Gidiyorsun gelir testi yapiyorlar. Eve gelen giden olmuyor. Eve giren resmi para miktari bolu evde yasayan 18 yas ustu kisi sayisi. Cikan rakama gore her ay sabit ucret odeyeceksiniz. Miktarlarin ne olduğu icin google a gss prim miktarları falan yazip bulun. Gss borcu Sorgulama yazarak tc kimlik no ile sgk nin sitesinden su ana kadar borc birikmis mi ona da bakin. Ise girince bunu kapattirmayi unutmayın otomatik kapatmiyorlar.


  • ykyt  (02.12.13 13:45:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.