[]

Tespit iyi mi sizce?

sb




 
Tespit güzel de çay olayı olmamış. Her gün çayı dışarda içecek değiller ya 10 liralık çayı çok uzun süre içebilirler.


  • matilda  (01.12.13 22:48:53) 
iyi


  • the imp  (01.12.13 22:49:17) 
tespit değil de derleme olmuş senin ki. erdoğan 2002 de mitinglerde bu hesabı yapıp asgari ücertin yetmediğini söylerdi. bence onun sözleri ekle 11 yıl geçmiş değişen bir şey yok kısmını ekle daha etkili olur.


  • kaygusuz  (01.12.13 22:58:28) 
simit değil, ekmek olsa daha iyi olurdu sanki. ekmek kuru kuru gitmeyeceğiiçin peynir zeytin.

ayrca matilda haklı. çayı eve yapacaklar ama bu duurmda tüp parasını eklemek gerekir.
  • halanne  (01.12.13 23:00:04) 
Simit her yerde mi 1.40?


  • Sskywalkeremre  (01.12.13 23:03:22) 
biraz ucuz ve populist bir hesap, onun yerine cayin kilosu + ekmek + bir insanin saglikli yasamasi icin gereken en temel gida maddeleri eklenebilir. mesela 5 kisiye 1 kilo meyve gunluk, 1 kilo pirinc ya da makarna ve bir kilo sebze 5 kisiye yeter. dedigim gibi populist. akp li degilim, yasasin besim tibuk.


  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (01.12.13 23:40:42) 
ahaha kimse günde 1 doların altında çalışmıyor diye övünmek lazımmış.

bkz. iktisat efsaneleri...

www.hurriyet.com.tr
  • merhum  (02.12.13 11:47:40 ~ 11:49:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.