[]

marshall mg30dfx amfiyle ilgili

selamlar,
öncelikle belirtmek istiyorum bu amfinin overdrive tonlarını denedim ve sevmedim. ancak electro harmonix metal muff dist. pedalım var ve bu pedalla birlikte amfideki efektleri kullanınca hoşuma gitti çıkan ses, hele ampteq adlı berbat amfimden sonra çok iyi geldi açıkçası.

bu ölçekteki amfilerin dist. tonları yeterli değil, kendi aralarında daha iyi veya daha kötü olabiliyorlar ama tek başlarına yeterli olmuyorlar(stüdyolarda lambalı amfileri deneme imkanım olmuştu birkaç kere), bunu biliyorum

sorum şudur ki, pedalımı amfinin clean kanalıyla kullanacağım ve pedalı en verimli şekilde kullanabileceğim alet nedir sizce, veya marshall iyi midir?
tavsiyelerinize göre denemek istiyorum..

 
her marka gibi marshallarında tırtları ve iyi modelleri var.
Şahsi tercihim lambalı bir amfi ile analog pedalların kombinasyonudur. Lambalı amfilerden cillop gibi sesler alırsın efenim. Hughes and kettner, peavey, fender, orange gibi markaların da lambalı modellerini kendi gitarınla dene.
Fakat lambalı amfilerde nispeten hassas aletler, öyle çok pis kullanmazsan sorun olmaz ama:)
  • thehole  (26.04.09 18:37:27) 
eger benim hatırladıgım amfiyse marshall'ın en dandik serisi o.hiç tasiye etmem.çabuk bozuluyo.garanti tabii ki veriyolar ama 30 wattlık amfiyi tahmin edicegin gibi taşıması,getirip götürmesi hiç kolay degil.onun parasıyla tünelde markasızda olsa 100 wattlık bi amfi yaptırabiliyosun.son kararım alma:)
not:mg serisinin alayı dandik.

  • vomitandscream  (26.04.09 21:30:22 ~ 21:34:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.