[]

Mekik çekmek kesin bele zararlı mıdır?

Özellikle bel ağrıları olan bir zat-ı muhtereme..
Cevap evet ise nasıl geliştireceğiz bu karın kaslarını???



 
yarım mekik dene.
Tamamen amatörce dedim. Birazdan baklavalı gençler ayrıntılı bilgi verir.

  • basond  (01.12.13 15:34:03) 
bence zararlı. karın kaslarını geliştirmek için bir sürü hareket var. plank, leg raises, knee raises vs. aynı zamanda önemli olan karın kasını geliştirmek değil bütün vücudu geliştirmektir. şahsen ben kolları ve bacakları pırasa gibi olup göğüs düz olan ve karın kası olan insanlara çok gülüyorum çok komik bir görüntü oluyor. aynı zamanda tek ayak üstünde yaptığımız hareketlerde karın kaslarını geliştirmede yardımcı.


  • lathspell  (01.12.13 15:35:04 ~ 15:36:03) 
dikkatlice hem mekik, hem ters mekik çek, böylece belin de güçlenir


  • enn  (01.12.13 15:43:32) 
düz+ters mekik yapacaksın.


  • japon askeri  (01.12.13 15:54:01) 
bende disk kayması vardı zamanında, doktora gitmiştim bazı hareketler vermişti bana. ama şöyle biliyorum, ağırlık kaldırmadıkça bele sıkıntı olmuyor yani sırt kaslarını bel göbek çevresindeki kasları geliştirmek bel kemiğine de faydalı.


  • phoenixbird  (01.12.13 16:06:19) 
evet kesin zararli!

(bkz: bel fıtığı/@compadrito)

karninizda six packs yapmak gibi bi takintiniz varsa, onun caresini bilemem. ama karin kaslarinizi yuruyerek gelistireceksiniz...

six packs ne halta yarar onu da merak ederim. dupeduz abuse lan bu!

ama windsurfcusunuzdur, yuzucusunuz, kendiliginden olur o six packs, ona saygi duyarim.
  • compadrito  (01.12.13 16:39:28 ~ 16:41:07) 
Beli bilmem ama boyunda sorun varsa zararli. bende duzlesme ve boyun fitigi var, teshis koyulmadan once mekik cektikten sonra hep cok feci agrim olurdu. Meger sebeo oymus.


  • letheavendangered  (01.12.13 20:15:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.