[]

CD yi Acamiyor,yardim lütfen

Gencler selamlar

gecen hafta abim kalp damari tikinmasindan dolayi anjiyo oldu.hastane yapilan islemi bir cd de kayit altina alip abime vermis.ama ne yapiyorsak bu cd yi acamiyoruz.3 tane bilgisayarda denedim,hani sorun bilgisayardadir diye,ama olmadi.sorunun cd dede oldugunu sanmiyorum.cünki abime 2 tane cd vermisler,birinde orjinal,digerinde kopya yaziyor.ikiside olmuyor.cd nin (resimde de görüldügü üzere) icerisinde ki dosyalar görünüyor.ama sanirim program eksikliginden acilmiyor.yardim ederseniz cok sevinirim.bu cd yi izlemek icin ne gerekiyor acaba bana? ya da neden izleyemiyorum?


 
muhtemelen diski yazatken sonlandırmamışlar.


  • porn star  (01.12.13 15:50:53) 
Dosyaları masaüstünde bir klasöre kopyalayıp çalıştırmayı deneyin. Genelde cdden çalıştırırken böyle saçmalıyor bu pacs programları. ilk fotoda çözünürlük düşük ama en alttaki .exe sanırım, onu çalıştırcaksınız kopyaladıktan sonra. Eğer görüntü gelmezse dosya menüsünden aç deyip görüntülerin olduğu klasöre seçmek gerekebilir. Tabi tahmini söylüyorum bunları.


  • inugard  (01.12.13 15:53:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.