[]

Genctur çalışma kapları ve interrail

selam duyurucular, bu yaz haziran gibi arkadaşla çalışma kampı ya da intarraile gitmek istiyoruz gençturun. çok mu geç kaldık? yani haziranda olması vize filan gibi problemler yaratır mı?




 
hiç gec kalmadınız, yaz dönemi kampı kayıtları hala suruyor ve ben de yakın bir gecmiste baktım sadece bir kac kamp basvurusu tamamen dolup kapanmıştı.

interrail icinse gec kalmak gibi bir sey zaten soz konusu değil. ben 20temmuzda baslayacağım interrailin butun işlemlerini 1-20 temmuz arasında halletmiştim. ama vize randevunuzu ne kadar erken alırsanız o kadar rahat tutusmadan halledersiniz

ama çalışma kamplarındansa benim de bu sene keşfettiğim bir şey var (summer university) onu daha çok tavsiye ederim size, başvuruları 30 nisanda doluyor ama elinizi çabuk tutmanızda fayda var: www.karl.aegee.org
  • zillosh  (26.04.09 17:50:39 ~ 17:55:25) 
gençtur bu yıl tcdd'den kaynaklanan bir sorun nedeniyle gençtur'a göre haziran tcdd'ye göre temmuz (hatta belki ağustos) ayına kadar interrail bileti temin edemiyor. Ancak interrail'ın resmi sitesi olan www.interrailnet.com 'dan bilet temin edilebiliyor. Gençtur'a gitseniz onlar da size bunlardan bahsedecek emin olun.
Çalışma kampı konusunda ise bir sorun çıkacağını sanmıyorum..

  • the patient  (26.04.09 18:40:10) 
@zillosh; bu summer university olayı tam olarak nedir? yani sitede herhangi bir açıklama görmedim sadece birkaç şehrin açıklamasını okudum, bir bilgin var mı?

@the patient; aslında gençturu arayıp biraz bilgi edinmiştim fakat böyle bir durumdan bahsetmediler, en yakın zamanda tekrar ararım.
  • jeffawesome  (26.04.09 19:09:56) 
epey bir bilgim var hatta basvurusunu da yaptım. : ))

çalışma kampında çalışıyorsun ve karşılığında sana konaklama ve yemek veriyorlar ya, summer university de çalışmadan aynı başvuru ücretiyle sağlıyorsun onları. üstelik başvuru ucreti de 150-200euro arasında değişiyor. hepsinin konsepti farklı, o yüzden o linki yolladım. genel konsept genclerin bir araya gekip kültürel değiştokuş yapması. kimi dil kursu veriyor, kimi dans dersi veriyor, kiminde dalış yapılıyor ve bütün bunlar o 200euro'ya dahil.
  • zillosh  (26.04.09 20:00:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.