[]

İşaretlenmiş Web Sayfaları?

Chrome'da işaretlenmiş sayfaların sayısı çok fazla. bunlara daha kolay erişmemin bir yolu var mı? bilgisayarın neresine kaydediliyor bu adresler. o klasöre girsem ve hızlıca bulsam olmaz mı? veya alternatif bir yolu var mı?




 
yerimlerinden bahsediyorsun galiba ctrl+shift+b ye basarsan yerimleri çubuğu gelir.
bazılarını uygulamalar sayfasına sürüklyip atabilirsin. orada sabit olur. yerimleri çubuğundakilerin ismini kısalt

  • hoot  (30.11.13 23:57:09 ~ 23:58:45) 
yer imlerimin sayısı çok fazla. en son işaretlediğim sayfaya gelmek için listenin aşağıya inmesini bekliyorum. bunun bir kısa yolu yok mu? pc de bu adreslerin kayıtlı olduğu bir klasör falan oluyor mu?


  • ete summer  (01.12.13 00:07:51) 
internet exploreer da klasör şeklndeydi. diğer tarayıcılar da ise html dosyası şeklinde, ctrl+shift+o ya bas ve yer mleri için klasörler oluştur. o klasörleri adres çubuğuna koy. zaten adresi yazınca önce yerimlerine kayıtlı adresler gelir. yanlarında yıldız görünür. kaydettiğin anda ismlerini kısalt.


  • hoot  (01.12.13 00:49:35) 
opera ya geçersen speeddial klasörler şekline döndü çok iyi de oldu güezel de oldu. ben eski opera kullanıyorum.


  • hoot  (01.12.13 00:55:23) 
klasörler olusturup altina kaydetmek bir cözüm. yer imleri managera girip arama cubugundan islem yapmak bir cözüm. yer imlerini disa aktarmak diyip yedek alabilir ya da html olarak listeleyip kaydedebilirsiniz de. eklentiler bunu yapabiliyor. bir alternatif her seyi bir google accountuna senkronize edip ordan yönetmek.

ayni dertten muzdarip (800 yer imi. 300 egitim 300 sarki vs digerleri de enteresan makaleler bilgiler linkler vs vs .) biri olarak klasörler altina düzenli kaydetmeyi tercih ediyorum.
  • wiillii  (01.12.13 00:57:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.