[]

stil sahibi bayanlar

resimdeki elbiseyi nasıl kombinlemeliyim sizce?

daha önce şu duyuruda anlatmıştım derdimi: (git: 697755)

1. öncelikle sizce kız istemede, birinci dereceden akraba olarak giyilebilir mi bu elbise?

2. bu elbisenin altına hangi tür ayakkabı tercih edilmeli?

3. saçımı nasıl yapmalıyım?

4. ne tür takı kullanmalıyım? (normalde pek takı takmayı sevmiyorum, en fazla küpe. bu yüzden hiç anlamam yakışacak takıları)

boy 1.65 beden 38, saçlar uzun ve dalgalı-kıvırcık arası koyu renk, yaş 27, evli.

yardımlarınız için çoook teşekkür ederim.

edit: göremeyenler için resim linki
www.eksiduyuru.com

edit2: elbise hakkında:
Boncuk ve pul işlemeli krepe elbise. Yuvarlak yakalı, truvakar kollu, yanları cepli, ve arka beli büzgülü.

 
giyilir evet. siyah, topuklu herhangi bir ayakkabı ya da bootie olur bence. saçına da düz ya da hafif dalgalı fön çektir bence, topuz bilemedim hoş olmaz gibi. at kuyruğu da olabilir. sallantılı falan olmayan minik bi küpe takabilirsin. hayırlı olsun şimdiden:)


  • mayaa  (30.11.13 22:35:33) 
dümdüz desensiz, pulsuz, deri, süet siyah herhangi bir kapalı ayakkabı olur kesinlikle. +1 mayaa (bence bootie şahane olur)

kolye gitmez zati omuzlar süslü. ya küçük bir taş küpe ya da geniş gümüş halka olabilir.
saçların uzunmuş madem at kuyruğu olabilir hatta direkt at kuyruğu olsun hiç düşünme.

ten rengini bilmiyorum ama, ince bir eyeliner, rimel ve beyaz tenliysen bordo mat ruj, koyu tenliysen pastel uçuk pembe ruj kullanabilirsin.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (30.11.13 22:54:36) 
bence gayet güzel
saç düz sakin birşey olsun
ayakkabı düz bottie veya dizaltı topuklu bir çizme
makyajını koyu göz nude dudak ya
takıdan bende anlamıyorum.
  • hmm  (01.12.13 00:11:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.