[]

facebook

selam. şimdiye dek hiç facebook hesabım olmadı. demin, biraz fikir almak amacıyla bir arkadaşımın hesabına girip azcık kurcaladım. merak ettiğim şeyler var, yanıtlarsanız sevinirim.

şimdi ben bir hesap açmak istiyorum, bazı bağlantılarıma tek bir elden ulaşabilmek için linkedin yetmiyor. ama diyorum ki;

1. google da adım soyadım aratıldığında bu hesap çıkmasın
2. fb da adım soyadım aratıldığında bulunamayayım
3. kimsenin arkadaşlarında, gruplarda o listede gözükmiyeyim
4. yalnızca benim ekleyeceğim insanlar beni görsünler

hepsi birden mümkün mü?

 
benim de hesabım yok ama ilk isteğin hariç diğeri mümkün diye biliyorum. ilkine emin değilim hacıt.


  • prompter  (30.11.13 16:38:50) 
1-2-profil fotosu koymazsanız, görünseniz de sadece isim görünür ki bu anonimliğinize halel getirmez sanırım.
3-4-listelerde görünmemek için güvenlik ayarlarında seçenekler var. "sadece arkadaşlarım görsün, arkadaşlarımın arkadaşları görmesin" diyebilirsiniz.

  • nereye bu gidis  (30.11.13 16:41:31) 
1 imkansız geri kalan her şey master cardöeh


  • alm est  (30.11.13 16:41:58) 
hepsini kısmen sağlayabileceğin ufak bir detay var: eğer ismin/soyisminde ı ve i varsa hepsini i veya ı yap, ı'ları l yap veya tam tersi. yani bakıldığında çok fark etmeyecek şekilde ismini değişik kaydet benzer harfleri kullanarak. zaten çok aşırı nadir isim-soyisim kombinasyonuna sahip değilsen adını yazıp arattığında senin sayfan çıkmaz, senden daha önce kayıtlı olanların çıkar. arkadaşlarından birinin arkadaşları açıksa seni görürler, açık gruplara üye olursan yine görürler.


  • baba jo  (30.11.13 16:43:33) 
pisman olacaksin.


  • tezek  (30.11.13 16:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.