[]

Yaz Parfümü / Kış Parfümü

Selamlar,

Yazın ayrı, kışın ayrı parfüm kullanan var mı? Nedir bunun olayı? Bir parfümü seviyorsanız yaz-kış kullanamaz mısınız? Benim için farketmiyor mesela, seviyorsam her zaman kullanıyorum. Yoksa modanın dayatmalarından mı bu da?


 
Kullanabilirsin tabii ki. Yaz kokuları genelde daha hafif oluyor.

Pazarlama yöntemi olarak ortaya çıkmış şeyler bence.
  • cakabo  (30.11.13 15:08:20) 
yaz sıcağında angel,rochas sıkıp milletin burnunun direğini çatlatmak istememekle alakalı bir durum sanırım


  • reverse engineer  (30.11.13 15:08:23) 
yaz deha ferah kokular kullanılır ağır gelmemesi amacıyla, kışında zaten rüzgar soğuk kokuyu alıp götürceğinden ağır kokular rahatsız etmez evet ben de öyle kullanıyorum örn: yazınthe body shop japanese cherry blossom, kışın ise roberto cavalli by roberto cavalli.


  • pembegurba  (30.11.13 15:17:39) 
kışın çok severek kullandığım bir parfüm yazın aşrı bayabiliyor, baş ağrısı yapabiliyor. yazın çok güzel olan bir koku da kışın kendini hiç gösteremeyebiliyor. o yüzden yaz-kış ayrı kullanıyorum.


  • letheavendangered  (30.11.13 15:51:45) 
Ben ayri kullanirim hatta yazin kullanmadigim da olur
Hava cok sicakken agir sekerli kokular bayar cunku.
Yani tamam ter agiz ayak kokusu gibi degil ama intihar edesim gelir bazen. Hele erkek kokusu ise agir bise aylardan agustos saat ogle vaktiyse kurban oliym git yanimdan nefes alamiyorum bu ney lan derim, sabrimi zorlarsa

Kisin ise gozune gozune en sgiri sik
  • cecilia  (30.11.13 15:52:37) 
var.
yazın kokusu farklı, kışın kokusu farklı.
yazın agır parfümler sıkılmaz, kışında hafif parfümler kullanılmaz.
  • kedidir o kedi  (30.11.13 21:49:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.