[]

Dershanelerin kapatılması - TRT okul

Devlet dershane istemiyor. Peki devletin tv kanalı niye dershane olarak kullanılıyor? Dershaneye gidemeyenler için mi yoksa?




 
trt okul bir ilk degil.
benzer uygulamalar trt de yillardir yapilmakta.
trt2 de vs de acikogretim dersleri falan oluyodu hatta. (belki simdi de oluyodur emin diilim)
trt okul gibi uygulamalar uzaktan egitim in yollarindan biri. ve bence cok da yerinde bir uygulama.
olayin direk dershanelerle alakasi oldugunu dusunmek icin biraz komplo teoriciligi oynamak lazim gibi geliyor bana.
  • rentts  (29.11.13 20:55:09) 
O zaman biraz tartışalım bu konuyu...

Dershaneler ne için kapatılmak isteniyor?
  • otopsicocugu  (29.11.13 20:59:21) 
cemaate akan para muslugunu kesmek icin. bence cok akillica bi taktik hukumet olsam aynini ya da benzerini yapardim. bir ulkede bir iktidar vardir. bir iktidar ve bir de golge iktidar olursa 2 cambaz 1 ipte oynamak zorunda kalir. oyle olunca da guclu olan digerini yer.


  • rentts  (29.11.13 21:07:50) 
Tartışacak bir konu yok gibi..


  • otopsicocugu  (29.11.13 21:09:27) 
tartisabiliriz eger farkli bi fikrin varsa konuya dair...


  • rentts  (29.11.13 21:13:20) 
Yapmayın... Bir bakkala sakızdan, sigaradan, ekmekten, gazeteden ne kadar kar geliyorsa dersaneler de cemaat için böyledir. Para musluğu tanımı doğru olmaz bence o açıdan.

Başka bir kanal "ders vermek" muhabbetine sığınıp, kendisine çıkar sağlasa devlet aynı mantıkla onu da istemez.

Bu cemaat, her ne sikimse, insanları nasıl bir araya getiriliyor sanıyorsunuz? Pes cafelerden toplamıyorlar herhalde çocukları. Dersane-okul... Yani o yaşta her çocuğun zorunlu olarak gitmesi gereken yerler.
  • nickini vermek istemeyen uye  (29.11.13 21:33:14 ~ 21:35:44) 
ben sadece isin maddi kismini yazdim. manevi kismina da degineyim isterseniz zamaninda mecburen cemaat dershanesine giden birisi olarak.
cemaat dershanelerinde gayet guzel beyin yikama yapilir. ama oyle guzel yapilir ki daha ergenlige yeni adim atmis cocuklar ne oldugunu bile anlamaz. abi kardes muhabbetleri maklubeler vs ler derken. bi bakmissin bi toplulugun parcasi gibi hissediyosun iyi arkadaslarin da var falan arada.
kopmak da istemezsin belli bi sure sonra vs bu isteki motivasyonlar boyle seyler anlayacaginiz.
peki cemaatin derdi ne? cemaat bugune kadarki hic bir iktidarla kavgali degildir. feth.in konusmalarindan da zaten bunun boyle olmasi gerektigi soylenir. yapacaginiz isleri gizlilikle yapin, kimseye aleni olarak dusmanlik yapmayin. icten ice fethedin diyor yani.
peki amaci ne?
amaci devletin yonetim kademelerinde, istihbaratinda ve emniyetinde kendi yerini sabitlemek boylece ulkedeki 'guc' u elde etmek. kendi kafasina gore bi duzen oturtmak. bunu ne kadar basardi derseniz simdiye kadar cok iyi gittigini soyleyebilirim.
su videoyu izlerseniz biraz cemaatin nasil isledigi hakkinda fikriniz olur
video.ntvmsnbc.com
hanefi avci bu programda yakinda beni iceri alcaklar zaten diyordu. cunku kendisi bir cemaatciydi ve cemaatin hareketlerinin kendisine ters gelmesiyle o yapidan cikmak istemis ve alasagi edilmistir.
bu herif yillarca emniyet istihbaratin basindaydi nerdeyse ve en son da eskisehir emn muduruydu.
cemaatcilerin adamlarini nerelere kadar getrdiginin en guzel gostergelerinden birisi.
  • rentts  (29.11.13 22:08:56 ~ 22:12:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.