[]

kpss hakkında

selam duyuru.

birbiriyle bağlantılı 3 tane sorum var kpss hakkında.

1-şimdi son sınıf üni öğrencisi olacağım seneye.2015'de kpss oluyor mu b kadrosu için? bu birinci sorum..

2-ikinci sorum da, 2015'de var diyelim, bende son sınıfı bitirdim ama ya tek dersim kaldı diyelim ya yaz okulundayım falan filan yani mezun olmadım daha, bu sınava girme hakkım var mı?

3-üçüncü sorum da, eğer girme hakkım varsa girdim diyelim, sonra okulum uzadı diyelim 1 sene yada yarım dönem falan, kpss puanı 2 yıl geçerli ya, peki ben 1 yıl sonra okulu bitirdiğimde o puan duruyor mu yoksa gidiyor mu?


teşekkürler.

 
b kadro'lar merkezi atama ile atanıyor onlar da çift yıllarda yapılıyor. 2014-16 vs. 2014'e girebilirsin fakat kamu kurumu tercihi yapabilmen için belirttiğin bölümden mezun olmuş olman gerek. 2015'ın kasımında(3.) ya da 2016'nın mayısında kpss2014'ün son ataması yapılır (4.) bu zamana kadar mezun olman gerek yoksa boşa girmiş olursun.


  • cliff62  (29.11.13 18:57:05) 
kpss b sınavları çift yıllarda olur. 2014 sınavına lise düzeyi girersen, mezun olmadan lise düzeyi kadrolara atanabilirsin. mezun olmadan lisans seviyesi kadroya giremiyorsun bildiğim kadarıyla. girsen bile mezun olmadan puanın bir işe yaramaz. sınavdan sonraki 2 yıl içinde mezun olduğun gün, puanın aktif hale gelir. ( sınava lisans düzeyi girme hakkın varsa tabi )


  • ete summer  (29.11.13 19:03:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.