[]

ey 90'ların yabancı şarkılarını iyi bilen duyuru sakinleri

bir zamanlar yanlış hatırlamıyorsam power fm'in bir "hits" kasedi vardı. içinde mama diye şarkı vardı spice girls'ün. bu mama şarkısı kasım 1996'da çıkmış. o halde bu hangi yılın hit kasedine girer? 1996 mı 1997 mi?

şimdi asıl soruya geliyorum, böyle bir kasede sahip olan var mı? power fm böyle bir hits çıkarmış mı hatırlayan var mı (power fm o zamanlar var mıydı hatırlayamıyorum)

o power hits kasetini bulma şansım bu evrende var mıdır? bi el atın :) çok özlemle andığım yıllar olduğu için o kaset benim o zamana açılan kapım olacak.

 
number one fmin latin hits diye bi kaset vardi bende. power fm diye aratinca bulamiyosan bir de number one diye arat.
parca ne zaman hit olmussa o zamanin kasedindedir .p cikar cikmaz hit olduysa 96ya bak.
bol sans.
  • nax  (29.11.13 01:45:40) 
geçen haftalarda Tiesto 90 lara özel parçalarla set yapmıştı.
www.youtube.com
belki tam olarak cevap değil ama buradan da bikaç parça seversiniz umarım.
  • MtKrt  (29.11.13 01:50:35) 
bende 1997 ya da 1998'de power hits vol.6 vardı, efsaneydi be. ondan daha eski bir power hits kasedim daha var, o da dönemin bomba parçalarını içeriyor. hey gidi günler.


  • Unorthodox  (29.11.13 03:15:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.