[]

Hızlı koşmam için ne yapmam ne çalışmam gerekli?

Hızlı koşmam için ne yapmam ne çalışmam gerekli?

leg ext
leg curl çalışıyorum , sakatlıktan yeni çıktıgım için 10 dk ısınma koşususu yapıyorum fazla zorlamıyourum yavaş yavaş çalışamaları arttırıcam.

spor salonunda ne çalışmam gerek hızlı koşmak ve hızlı olmak için ?

spor salonunda gördüğüm kişiler var gerçekten çok kaslı bacakları var ama hızlı koşabilecekleri sanmıyorum hızlı olan arkadaşımlarım hep ince bacaklıydı.

 
hızlıdan kasıt kısa mesafe hızlı koşmak mı? uzun mesafe temponuzu arttırmak mı?


  • ykyt  (28.11.13 23:03:35) 
squat


  • yeni dunya duzeni  (28.11.13 23:06:42) 
ne sakatlığı yaşadınız?


  • marcelorios  (28.11.13 23:09:12) 
@marcelorios
sol dizimde ödem oluşmuştu geçti. sağ dizimde menisküüste dejenerasyon vardı geçti ama sıvı var içerde tam düzelmedi.

doktor spora dönebilirsin dedi ve sıvı için ilaç verdi.

@yeni dünya düzeni

squat yapmak istemiyorum. şuan dizlerime fazla yüklenip sakatlamaktan korkuyorum.


@ykty

tempomu arttırmak istiyorum onun için ilerde koşular yapıcam. kısa mesafe hızlı koşmayı kastettim. sınava gircegim için her türlü kısa mesafede hızlı olmam gerekli.
  • zlatanibrahimovic11  (28.11.13 23:15:32) 
ciğerlerin hava alma kapasitesini artırman lazım. onun için de bol bol koşman ve doğru nefes alma egzersizleri yapman gerekiyor.


  • japon askeri  (28.11.13 23:17:07) 
diz sakatlığınız varsa squat'ı tavsiye etmem. curl'de problem yok. dar açıyla leg press, dizleriniz için daha sağlıklı olabilir. extension da dizleriniz için zararlı olabilir.


  • marcelorios  (28.11.13 23:24:10) 
@marcelorios

doktorun verdigi egzersizlerde leg extin kolaylaştırılmışı gibi şeyler vardı oradan başladım sonra sonra dumbelle devam ettim. şuan en hafif ayarda leg ext yapıyorum sorun olmaz sanırım ? hiç zorlanmıyorum acı hissetmiyorum.
  • zlatanibrahimovic11  (28.11.13 23:32:46) 
sakatlığın iyice geçtikten sonra interval çalış. (bkz: hiit ) çok kaslı olmakla hızlı olmak pek alakalı değil.


  • falafila  (29.11.13 00:18:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.