[]

sırtta geçmeyen uyuşma(body'ciler bir bakın hele)

selam,

bir süredir spor salonuna gidiyorum(6 ay).

ilk 3 aydan sonra sırtımın arkasında sol-üst kısımda karıncalanma başladı ve hala devam ediyor. spordan çıkınca biraz daha arttığını hissediyorum.

acıbadem'de nöroloji'ye gittim, doktor fiziksel bir şey tahmin etmediğini, stresten kaynaklandığını söyledi ve laroxyl verdi.

bir kutu laroxyl'i akşamları yatmadan önce kullandım, hiçbir gelişme olmadı. zaten antidepresenlara gıcığım, bıraktım.

bundan sonra kasla ilgili olabileceğini düşünüp aynı doktora gittim ve mr çektirdim.

mr'da hiçbir şey çıkmadı iyi mi(boşuna 220 lira para bayıldım). aynı doktor yine laroxyl verdi ve günde iki kere kullan dedi. ama spordan da olabileceğini söyledi.

bu uyuşmanın sebebi ne olabilir? nasıl geçer?

 
hareketleri yanlış yapıyor olabilirsin ve sonucunda bi kas atmıştır vs. 1 ay boyunca barfiks çek düzelmezse başka bi doktora git


  • GibsonRules  (28.11.13 22:42:48 ~ 22:43:04) 
Spora ara ver ve gözlemle sağlığını. Azalıyorsa sorun sporda yaptığım şeylerden birisidir.


  • sen git ben geliyorum  (28.11.13 22:44:46) 
omuz impigment sendromu olabilir. bir spor hekimine görünün. bu arada, omuzu zorlayacak hareketlerden kaçının.


  • marcelorios  (28.11.13 23:10:54 ~ 23:11:23) 
sırt ve omuz sıkıntılı iki grup, çalışırken dikkat etmek gerekiyor. 1-2 haftalık bir ara verin. vücudunuz dinlensin. arkadaşın da dediği gibi barfiks hareketi programınızda mutlaka olsun, sırt kaslarınızın güçlenmesi lazım. acemiyseniz eğer dumbell hareketlerden uzak durun, dumbell kullanılırken yanlış yapma riski çok daha yüksek oluyor. dolayısıyla makine press hareketlere girerseniz ilk etapta sizin için daha rahat olacaktır. sırtımdan geçtiğimiz aylarda ben de bir sorun yaşadım, doktor kortizon yaptı sırtıma, sonrasında 1.5 hafta daha bekledim ama ağrım geçmemişti. sonrasında artık 2.5 haftalık ara olduğu için antrenmanlara ufak ufak başladım ama antrenman yapmak iyi geldi ve toparladım. çok mühim bir şey olduğunu sanmıyorum ama ısınma hareketlerini daha titiz bir şekilde yap ve özellikle hareketleri yaparken vücudunu gevşetmemeye özen göster.


  • ucudelikprezervatif  (02.12.13 00:58:17) 
sen git ben geliyorum + 1
direkt bırak. 1-2 hafta yat dinlen.

  • sage  (07.12.13 12:49:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.