[]

note 2'de dizi veya film izleme sorunu var mı? (dizimag vs)

selamlar, ben samsung note 2 almayı düşünüyorum abimde de bu telefondan var bugün msj attım girip izleyebilecek mi acaba dizimag a girsin diye ama site açılmamış. yabancıdiziizle ve diziport da açılmamış.
benim için telefondan dizi izleyebilmek çok önemli, yok mu acaba note 2den dizi(dizimag)&film(unutulmazfilmler.com vs) izlemenin bir yolu?
donanımhaberden şöyle bir link buldum gerçi ama?
forum.donanimhaber.com
daha önce hiç samsung kullanmadığım için bihaberim malesef bu tarz şeylerden ve root falan da anlamam hiç :) tam almaya karar vermiştim dizi izleme mevzusu aklıma geldi.
var mıdır acaba bir çözümü ?
not:tikler sonra gelecek :)

 
gayet de izliyorum girip simdi denedim. hicbir problem yok. zaten note 2 de ızleyemezsen hıc ızleyemezsın.

roota falan gerek yok.
  • cokponcik  (28.11.13 19:17:46 ~ 19:19:45) 
Flash destekli ise izleyemezsin kendi tarayıcısı ve chrome ile ancak dizimag vs bu siteler sorunsuz çalışıyor.


  • idari vesayetle denetlenen gercek kisi  (28.11.13 19:36:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.