[]

Ev Arkadaşı Arayan Varmış Dediler Geldim!/Ankara-Kadın.

Önümüzdeki dönem için (2 3 ay sonra) Ankara'da Odtü'ye tek vasıtayla gidecek(şehre de çok uzak olmayan) bir yerlerde eve çıkmayı düşünüp de ev arkadaşı bulamayan kediseverler için bulunmaz fırsat!
evet benim ev arkadaşlığım, ne beklemiştiniz. :/

Şimdi kendimi anlatayım biraz. Odtü'de elektrik elektronik mühendisliği okuyan bir kadın olarak, bir kadınla eve çıkmak istemekteyim. Alkol alırım, sigara kırk yılda bir içerim lakin evde içilmesini istemem. Dünyanın en düzenli insanı olmasam da ortak alanlarda çok saygılıyımdır. Ev arkadaşımın da böyle olmasını isterim, daha önce kaldığım yurdu bu yüzden terk ettim. Ortalıkta milletin pisliğini görmeye karşı toleransım yoktur. Eve gelip gidenim olur, kızlı erkekli olur hatta, elektronk okuyorum dedim, benim arkadaşlarımın yüzde seksendokuzu erkek. Erkek arkadaşım gelir kalır, ben de ona gider kalırım haftada iki üç gün. Erkek arkadaşım son derece saygılı ve seviyeli bir insandır bu arada, onunla aynı ortamda bulunan insanların rahatsızlık duyması durumu olmaz bile. Bazen şehirdışından arkadaşlarım ziyarete gelir, erkek arkadaşım dışında 2 günden fazla yanımda kalacak insan olursa onlar olur ortalama iki ayda bir olarak.

Evinde boş odası olan olur, "şöyle bir ev var ama ev arkadaşı lazım bana" diyen olur, bir mesaj uzağınızdayım!

Dediğim gibi, kediliyim ve kedilerime inanılmaz düşkünümdür, onlara ve yaramazlıklarına benim gibi sırıtarak bakıp "ehehhe eşeg sıpaları nasıl da tatlı" diyecek birine ihtiyacım var ev arkadaşı olarak. Aksi düşünülemez bile.

mail adresi de vereyim tam olsun: mutevazi6006@gmail.com

kedit: güzel yemek yaparım.

 
toki turkuaz'da köpekli ev size gelmez o zaman :(


  • yahveyire  (28.11.13 18:43:29) 
gel benim evde kal, ev arkadaşı ol bana.

tüm koşullar uygun ama; erkeğim ben...
  • bagimsiz elektron  (01.12.13 03:56:36 ~ 03:57:08) 
@bagimsiz elektron erkek arkadaşım bir erkekle ev arkadaşı olmak yerine ona taşınmamı tercih eder sanırım...


  • mutevazi  (01.12.13 11:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.