[]

google adwords hesap yönetimi, ajans?

selam,

adwords hesabını daha iyi yöneteceği iddiasında olan bir ajanstan telefon aldım. herhangi bir ücret ve komisyon olmadan mevcut bütçemi kullanarak, kampanyamı optimize edeceklerini söylediler.

kendi karı ise benim bütçem ile yapacağım tıklama sayısına daha ucuza ulaşıp, aradaki farkı almak olacak. bu çıkarım bana ait, öyle değil, şöyle diyen varsa açıklayabilirse sevinirim.

şimdi sormak istediğim şu, bu ajanslar ile çalışan var mı ve gerçekten reklam kalitesini yükseltip, reklamın etkisini arttırabiliyorlar mı?

tavsiye edebileceğiniz bir ajans var mıdır (plase soru) ?

Teşekkürler :)

 
Reklam kalitesini yükseltmiyorlar ancak daha ucuza aynı sayıda gösterim/tıklama sağlayabiliyorlar. İşin hilelerinden birini burada vereyim de herkes kendi göbek bağını kendisi kesebilsin.
Reklam verirken anahtar kelimenin rekabet gücüne göre bir fiyat belirliyor google. Burada küçük hilelerle daha ucuza reklam gösterimi yapabiliyorsunuz. Çok çeşitli stratejiler mevcut ama bizim sözde ajansların yaptığı çakallık şöyle: Diyelim ki ayakkabı anahtar kelimesinde reklam vermek istiyorsunuz ve tıklama başına 1TL fiyat biçti google amca; aynı kelimeyi "Ayakkabı" olarak yazdığınızda 0,5TL fiyat biçiyor, "aYaKkAbı" şeklinde yazdığınızda 0,1TL'ye işi hallediyorsunuz.
Bu bir strateji değil aslında, basit bir hile. Strateji geliştiren insanlarla çalışmanız sizin yararınıza olacaktır.
  • exordinary  (28.11.13 16:18:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.