[]

erkekler cilt bakımı yapıyor musunuz?

mesela ben (er kişiyim ) neutrogena pembe greyfurt yüz temizleme jeli kullanıyorum. her sabah yüzümü bunla yıkıyorum. aynı zamanda lancome'un peeling kremi kullanıyorum haftada bir iki.

peki sizce bu normal mi? yani bunu gören dalga geçiyor.erkek adam böle şeyler mi kullanır lan diye. ama cildim yağlı ve gerçekten bunlar yüzümü çok rahatlatıyor. siyah noktaya ve sivilceye elverişli bir cildim var.

soru şu: sizce erkeğin bu tip ürünler kullanması saçma ve gereksiz mi?
erkekler siz de herhangi bir ürün kullanıyor musunuz ? nelerdir bunlar?

özellikle sabahları ne ile yıkıyorsunuz yüzünüzü?

 
ben su kullanıyorum, şimdilik sorun yok çok memnunum.


  • hope ender  (28.11.13 13:41:54) 
bende dove men serisinin ürünlerini kullanıyorum birde bi peeling kremi var valide gratisten almış haftada bir onla dolanıyorum ortalıkta

erkeğim sapına kadar panpa doğru yoldasın. bakımsız ayı olmanın anlamı yok
  • GibsonRules  (28.11.13 13:42:41) 
bakım kadına özgü bir şey değildir, rahatsız olan yapabilir.


  • loralynn  (28.11.13 13:44:56) 
Günlük bakım seti var, yıkama, durulama, kremleme gibisinden onu kullanıyorum.

Kullanmadığım zaman cildimde dökülmeler başlıyor, ayriyetten acı da veriyor. Erkek adam bunu kullanır mı diyen adamlar arabasının cilasını boyasını eksik etmez, cildimizin bir araba kadar değeri yok mu?
  • bazilika  (28.11.13 13:49:56) 
bir kızdan daha çok ürün var banyoda, aklıma estiğinde kullanıyorum.

edit: yanlış anlaşılma olmuş, banyoda hiç kız yok. bir kızın sahip olduğu bakım ürününden daha fazlası banyomda mevcut. demek istediğim...
  • [silinmiş]  (28.11.13 13:51:25 ~ 14:18:50) 
normal. erkek olunca cilt mükemmel olmuyor sonuçta.
ben erkek arkadaşıma zorla garnier'in temizleme jelini aldırmıştım. sonra memnun kaldı, şimdi kendi gidip alıyor:)

  • goldentitan  (28.11.13 13:57:52) 
Kil maskesi yaparım 15 günde bir. Sabahlari duj alırım genelde yüz yıkamam.


  • eyyor  (28.11.13 14:02:40) 
kullanmıyodum ama cildim yağlı benim de, ne kullanacağımı bilmiyodum burda yazılanlardan alacağım artık.

erkeklikle alakası yok bunun bence, nası rahat hissediyosa insan onu yapmalı.
  • contavolta  (28.11.13 14:07:49) 
Yağlı bir cildim var. Dove exfoliating sabunla yıkıyorum yıllardır. İnsanın vücuduyla ilgilenmesi güzel birşey. "Ay ben şunu kullanıyorum, ay şu ne güzel kııız" demediğin sürece sorun yok.


  • franz kafka  (28.11.13 14:11:47) 
gerekli gereksizliği erkek kadın'a indirgersek zaten soru kendince gereksiz oluyor. yani bir insanın bunları kullanması gerekli mi gereksiz mi? bu tartışılabilir.

ben kullanıyorum yüz temizleme jeli de, duş jeli'de kremi de.

zaten o kullanma, saçma, gereksiz diyenlerin alayı doritos panço gibi kokuyorlar. azıcık adam olup gün aşırı bari duş alsalar da rahat seyahat etsek.
  • kobretti  (28.11.13 14:25:16) 
aceleden duş alamadığım zaman su ile. duşta da şampuan ile. çok özenmiyorum doğrusu.


  • nereye bu gidis  (28.11.13 14:27:02) 
Duşta bazen şampuan kullanıyorum, tıraş olduktan sonra tıraş kolonyası sürüyorum, sabahları bol kireçli suyla yüzümü yıkıyorum.


  • buzdagi  (28.11.13 14:31:54) 
kobretti ye katılıyorum. temiz olmanın da cinsiyetle alakası yok bakım yapmanın da. erkek arkadaşımın yüzü pul puldu nemlendirici aldım çok memnun. cildin vücudun ihtiyaç duyuyorsa yap tabii.


  • blue_heart  (28.11.13 15:16:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.