siz hiç flash tvdeki o saçma sapan programı izlemiyorsunuz galiba. eltimle kaynımı kocamla aynı yatakta yakaladım türünden muhabbetler var ya hani. bunun şöhretle parayla alakası yok pek.
kamu davası dediğin birlikte olmalarıysa zina suç olmaktan çıktı, artık eşler bile birbirine zina davası açamıyorken elalemin derdi bizi mi gerdi olur. ha buluştukları yerse sorun kamu davasından ziyade işletme dava açabilir belki. ama reklamın iyisi kötüsü olmaz dimi. yakında o bebek odası asmalı konak gibi turistik bi mekan olursa hiç şaşırmam.
hatta al sana yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi bi örnek. türkiyenin niye meşhur olduğu bile bilinmeyen meşhurlarından biri de zamanında basılmış ama bırak işletmenin dava açmasını, kendini haber yapanları dava etmiş.
www.habernet.net