[]

Galatasaray Madrid?

ilk 15 dksını izledim. yine aynı ruhsuz 5 para etmez futbolu görünce izlemeyi bıraktım. şimdi baktım sonuca 4-1 olmuş. neyse, skordan bağımsız olarak soruyorum, kalan 75 dk yine aynı ruhsuzluk ve boktan oyun anlayışıyla mı geçti?




 
oyun yapısının mancini ile birden değişmesi zor, geçen senelerde de galatasaray'ın bir oyun yapısı yoktu, galatasaray artık bir avrupa takımı değil eskiden öyleydi, bunun için kısa vadede başarılar yerine yeniden yapılanmayla orta ve uzun vadede başarılar hedeflenmeli.


  • freebird5406_2  (27.11.13 23:33:04) 
Ruhsuz futbolcularla ancak bu kadar futbol oynanır...

Amrabat - Bruma (maalesef) - dany- ebue-şecu

yerlerine

Arda - Hamit - Riera - Capone - Bülent Korkmaz

olsa ancak kurtarır...

Lanet olsun bu adamları bu takıma getirene ve takımda tutana...

Not: Şecu arada kaynadı. ama o da bugün ruhsuzdu...
  • otopsicocugu  (27.11.13 23:35:47) 
ayrıca 5+0+3 uygulaması yüzünden takımdan gönderilecek oyuncular da ek maliyetler getirecek

fatih terimin zamanında şampiyonlar liginde final hedefi pompalanmıştı taraftarlara kamuoyuna şimdi ordan bu duruma gelmek bunu kabullenebilmek kolay değil, yönetim belki de beşiktaşın yaptığı gibi önce küçülmeye gitmeli galatasaraylı taraftarların artık ayaklarının yere basması yönetimin de daha gerçekçi hedefler koyması gerekiyor mancini ile beraber.
  • freebird5406_2  (27.11.13 23:47:58) 
Sadece 1maç öncesine kadar Madrid ile beraber güle oynaya gruptan çıkma şansı olan Bi takımdı Galatasaray, olmadı bu maçla değil atılamayan belki de 1gol nedeniyle bu sıkıntı ama kuluplerimiz maksimum düzeyde kurumsallaşmalı acilen.


  • rn  (27.11.13 23:52:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.