[]

kamera kasetlerini pc'ye aktarma

merhaba,
elimde şöyle 90'lardan kalma küçük kasetler var.. bu görüntüleri pc'ye nasıl aktarabilirim? teknolojiden anlamayan birine anlatır gibi lütfen :)



 
Kadikoy pasajda yaptir. Ugrasma hic

Vidyo kameran yeniyse. Ysv kablo ve bir yazilimla. Kaset vudyinun icindeyken yapilabilir
  • efruz  (27.11.13 15:34:12) 
kendim yapmak istiyorum, dışarıya veremem. eski bir video kameram var. o şekilde nasıl olur?


  • plastic_angel  (27.11.13 15:43:08) 
capture card alman lazım.


  • gozyakansakiz  (27.11.13 15:48:38) 
kameranın marka modeli nedir?


  • rentts  (27.11.13 15:59:46) 
kameradan çıkan kabloları tv kartından input gibi vermiştim. bir program vardı bu tv kartının inputunu seçerek görüntüyü gösterebiliyor ve kaydediyor.
kaset 45.dk ise 45dk boyunca kayıt oluyordu istenilen dijital formatta.
dediğim tv kartı 35tl'lik avermedia marka basit bişeydi
  • jedilance  (27.11.13 15:59:53) 
bir çok kurgu programı capture yapar
adpbe premiere, finalcut vs.

kameran eğer eskiyse (ki beta olduğuna göre muhtemelen öyle) ve usb ile bilgisayar bağlanmıyorsa bir capture kart alman gerekir (çok pahalı değil) onun yardımı ile kolayca yapabilirsin
  • thewishcaster  (27.11.13 16:40:13) 
şunlardan almalısın.
www.ebay.com

kadıköy yazıcıoğlu veya gittigidiyorda var.70 ila 80 tl. civarı. ben aldım geçen sene yazıcıoğlundan. beta ve vhs kasetleri dvd yaptım.

sende bununla gelen yazılımı kullanıp pc ye aktarırken kayıt ettireceksin bu kadar basit.
  • illegalstar  (27.11.13 16:48:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.