[]

sigara içmem lazım ama hiç param yok..

ne yapiyim çay falanmı sarsam naasıl yapsam.kredi kartlarımda patlak e malum öğrenciyiz.çay sarsam a4e geçirir mi ne yapsam.not: eskişehirdeyim




 
Eskişehirdeyim,evde bir(sayıyla 1)sigara kaldı. Saat daha üç,yani sabahlarsam,ki genelde sabahlarım..gidip bir yerden almak gerekecek. Dert ortagıyız diye yazdım bunu da. Çay olmaz ki,nasıl olcak diye düşündürdün..


  • kokhucre  (27.11.13 01:54:02) 
bir yerden alıcak gücümüz olsa gidicez alıcaz da.neredesin sen osmangazi tarafında shell var.


  • lcdy3  (27.11.13 01:55:22) 
tütün al hacıt. bir de küçük aparat var. hazır izmarit+çarşafın içine basıyosun tütünü. günde 1 paketten ayda 30 paketin mukabili olarak tütün + hazır çarşafa vereceğin para ayda 30-35 liradır.


  • argin  (27.11.13 01:56:58) 
hocam genel çözüm üretmeyi düşünmüyor.genel olarak böyle bir problemle karşılaşmıyorum sadece yarın saat 18:00'a kadar yapabilecek hiç bir şeyim yok.yani tütüne falan gerek yok.şuan 35 liram olsa zaten buraya yazmaz gider sigaramı alırdım.


  • lcdy3  (27.11.13 02:02:39) 
Mesaj attım.


  • kokhucre  (27.11.13 02:13:46) 
çay olmaz bu arada. denedik, kötü oluyur.

nane olur ama bak, kuru nane...
  • supergirl  (27.11.13 15:15:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.