[]

Takip ettiğiniz Radyo programları

hangileri?




 
radyo eksen'de cumartesileri "ve telefon acı acı çalar" ile perşembeleri "e vitamini".

edit: modern sabahlar'ı unutmuşum yav. aşağıda görünce hatırladım.
  • tannen  (26.11.13 23:13:39 ~ 23:35:52) 
  • hope ender  (26.11.13 23:14:23) 
cen kerdem (power fm)
90'lar Türkçe pop (sourberry)

  • kakao  (26.11.13 23:16:43) 
tabi ki radyo odtu'deki modern sabahlar podcastleri efsanedir. (istanbuldan dinlenemiyor ne yazik ki podcast ten dinliyoruz)
hatta gelmis gecmis en iyi turk radyo programidir, iddia ediyorum.
sabahlari ise giderken de mecburen rabarba dinliyorum rock fm'de. (o saatte daha iyisi yok ne yazik ki)
eskiden ayca sen vardi o da efsaneydi ama cok lackaydi. 8 de baslayacak programa 8 bucukta baslar basladiktan sora 2 sarki bir reklam girer ve bu boole 2 saatlik program boyunca devam ederdi. arada konusma yakalayabilirsen sansliydin falan ama o da baya komikti.
onun disinda sezyum la deniz alnitemiz'in beraber standart fm de yaptiklari sevginin gucu de yakaladigimda dinliyorum orda da saglam geyik donuyor.
  • rentts  (26.11.13 23:17:43 ~ 23:18:19) 
trt de manzaralar vardı bi ara. bir de geceden sabaha.


  • cemiyetin unlu simasi  (26.11.13 23:24:43) 
show radyoo, matraaaxx zeki kayhan coskunun programi. Bu adamı da farkettim hep, ösym sınavlarına hazirlanirken dinliyorum. lisede oss, smdi kpss...


  • barbara herhalde barbara manken olan  (26.11.13 23:25:59) 
barbara herhalde barbara manken olan, kardeş olabiliriz, dikkat et.

öss zamanında çok dinlerdim. arka fonda zeki olurdu, ben test çözerdim. çok zevkliydi o zamanlar yahu. sponsorluğunda az sayısal test kitabı eskitmedik, sağolsun.
  • papillon7  (27.11.13 00:01:36) 
Hakan gündüz


  • eyyor  (27.11.13 00:52:37) 
arıza show/serdar gokalp/ceyhun yılmaz bestfm
Matrax show radyo
power fm djfunky c club check
  • denizrocket  (27.11.13 22:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.