[]

Nolucak bi böyle?

Ayrılali 1seneden fazla oldu ve ne zaman bir adamla görüşmeye onu tanımaya kalksam 2deneyimimde de aklıma surekli 'o' geliyor ve buz gibi soguyorum hayattan ,bütün sevkim gidiyor . Kimseye yaklaşıp bir iliski kuramiyorum, berbat ederim adamin da başını agritirim korkusuyla uzak duruyorum herkesten. . Nereye kadar bu sürecek böyle kafam kopsun yaa ...
:... ((



 
ne kadar incesin.
insanlar birbirini iyileşmek için kullanıyor

  • cecilia  (26.11.13 22:56:18) 
direk gorusmeye sevgili olarak mi basliyorsun ki? Oyle olursa bence unutamazsin da zaten.

senin böyle tekrar bi şeyleri hissetmen lazım bu da ilk görüşmede olacak, dan diye ilişkiye isim koyulmayla olacak şey değil bence. Yavaş yavaş bi insanı tanıyarak, onu unutursun. Unutuluyor yani.

O yüzden bence arkadaş modunda takılıp sonrasında bi şeylerin oluşmasına izin ver. Eskisiyle kıyaslama. Ben de öyleydim. Ama şu an hoşlandığım insan çok farklı bir karakterde. :) Zamanla oluyor her şey. Akışına bırak, olmuyosa zaten olmayacaktır.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (26.11.13 22:56:45) 
Sana bir kapanış (closure) lazım, eskisiyle düzgün bitirmemişsin. Önce o defteri kapat, yüzleş korkularınla!

(Daha klişe olamazdım)
  • [silinmiş]  (26.11.13 22:57:10) 
birisinin başını ağrıtman gerek bence. zamanla herşeyin ne kadar güzel olabileceğini farkedersin. denemeden olmuyor ne yazık ki.
bu arada büyük ihtimalle geçmiş ilişkiyi bitiren karşındaki insandı. kabullenemeyişin de bu yüzden tahminimce. salla gitsin, yeni insanlara yelken aç.

  • kizilcik zopasi  (27.11.13 01:21:15) 
Benimle çıkar mısın ikimizde baya mutlu oluruz(!)


  • erdok  (27.11.13 23:44:27) 
eskiyi gerçekten geride bıraktığında; biriyle ilk karşılaşınca eski sevgiliyle kıyaslama yine oluyor ama diğerinin özelliklerini görmeni engellemiyor.yani "ya ben böyle dediğimde o bunu anlardı ve şunu zaten yapardı" diye gelgit yaşarken bakıyorsun ki diğeri de bambaşka bir konuda, senin bile aklına gelmeyecek bir şey yapıvermiş. bu da iyimiş derken, başka bir konuda daha fark ediyorsun. evet kimse kusursuz değil. belki bazı konularda eskinin yerini doldurmayacak ama her insan ayrı bir dünya. her insanın birbirinden farklı bambaşka güzellikleri var. onları görmeye başlayacaksın. bu konuda biraz kendini akışa bırakman zincirlerden kurtulman lazım, sal gitsin. biraz daha üzülürsün belki, e üzül ne olur en fazla? başkasını üzersem? e üz sen üzüldün de ne oldu? her şey tecrübe olarak geride kalıyor bir zaman sonra. oluruna bırak boş ver düşünme o kadar.


  • aradim aradim yok  (04.12.13 22:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.