[]

Ales siz emba programı?

soyle elimi kolumu sallaya sallaya parasını bastırıp kayıt olabilecegim e-mba programı var mı?varsa yazar mısınız?

not:amac okumak adam olmak degil askerden kacmak..


 
İstanbul Bilgi Üniversitesi e-mba
www.bilgiemba.net

  • roadrunner merlin  (24.04.09 19:56:58) 
Bilgi e-MBA Programına başvuracak adayların,
• Üniversite mezunu olmaları,
•Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş (ALES) ≥ 55 puan veya GRE sınavındaki sayısal bölümünden ≥ 610, veya GMAT sınavından ≥ 450 puan almış olmaları gerekmektedir

Alese girmedim ve agustosta tecilim doluyor oyuzden alese istesemde giremem..Buyuzden alessiz emba programı arıyorum. varsa tabi.
  • sezaryan  (24.04.09 20:02:06) 
hmm. atlamışım demekki onu


  • roadrunner merlin  (24.04.09 22:02:30) 
aydın üniversitesi'nin programlarına bak...


  • sipsi  (24.04.09 22:14:00) 
sipsi Aydin universitesinin sitesinde soyle diyor
E-İŞLETME ÖĞRENCİ KABUL ŞARTLARI

e-İŞLETME Programına başvuracak adayların,
• Üniversite mezunu olmaları,
• Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş (ALES) ≥ 55 puan almış olmaları gerekmektedir.

ÖZEL ÖĞRENCİ KATILIMI

Bir yüksek öğretim kurumu mezunu olarak belirli bir konuda bilgisini artırmak isteyenler e-İŞLETME Programındaki derslere özel öğrenci olarak katılabilirler. e-İŞLETME programlarının derslerini izleyen özel öğrencilerin, kabullerini izleyen iki (2) yarıyıl içinde, programın öğrenci kabul koşullarını yerine getirerek yüksek lisans öğrencisi olmaları durumunda; özel öğrenci iken başarı ile tamamladıkları e-İŞLETME derslerinden aldıkları 12 kredilik dersler, geçerli sayılır.
Simdi sorun su ki ben ozel ogrenci olursam bana askerligimi tecil ettirebilecek bir belge verirler mi? Bu arada alese girmeye usenmıyorum basvuru zamanını gecirmisim ve agustostan once bir belge goturmeliyim askerlik icin.
  • sezaryan  (24.04.09 22:34:43) 
Bildigim kadariyla maltepe universitesi Ales olmadan kabul ediyor ama sonra okurken ales ten puan yapmani istiyordu. kontrol etmekte fayda var, üşendim şimdi..


  • kartonpiyer  (24.04.09 22:57:06) 
Bildigim kadariyla yeterli degil kartonpiyer bir link yada ayrıntılı bilgi arıyorum,yoksa google a e-mba yazıp aratmak okadar kolay ki..


  • sezaryan  (24.04.09 23:01:04) 
bilgi üniversitesi de ales i sonradan tamamlama imkanı tanıyordu yanılmıyorsam.


  • susannah  (25.04.09 00:21:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.