[]

Minyatür Araba?

Merhaba, kendim gibi minyatür bir araba almak istiyorum.

5 yıllık ehliyetim var ama çok muhteşem kullanamıyorum; kullanımı kolay, kesinlikle otomatik ve gerçekten küçük bir araba arıyorum. Sıfır alırsam sağını solunu çarpar üzülürüm o yüzden temiz bir ikinci el de olabilir.

Sizce 20.000 tl civarında ne bulabilirim? Micra, yaris uygun olabilir sanki; bu fiyata bulabilir miyim? Tavsiyeniz varsa onlara da açığım.

Teşekkürler.

 
getz bence aradığın araba
örnek ilan:

www.sahibinden.com
  • basond  (26.11.13 11:01:30 ~ 11:03:22) 
smart fortwo

www.sahibinden.com
  • paranoyak kedi  (26.11.13 11:04:14) 
Yaris en uygunu sizin için, ama eski kasalarından bakın, boyut olarak daha ufaklar. Eski kasalar 2006'dan sonra üretilmedi. Otomatik ve temiz olanları en fazla 18-19 bin eder. Yani rahatça bulabilirsiniz.


  • electronicblueeyes  (26.11.13 11:05:17) 
Otomatik viteslerde çokça sorunlu markalar var, bu işin piri Honda'dır, ama Honda biraz pahalı, hiç olmazsa Japon bir araç almak bence daha mantıklı.
Daihatsu Coure diyorum ben (4 kişilik) ve 1,0 motor. Daihatsu Avrupa pazarından çekildi, sakın bu seni yanıltmasın, servisleri halen devam ediyor ve yedek parça sıkıntısı yaşamazsın. Ayrıca Toyota, Daihatsu'nun belli bir kısım hissesini elinde bulunduruyor, bazı Daihatsu modelleri Uzakdoğu'da Toyota adıyla pazarlanır.
www.sahibinden.com

Ne alırsan al, ikinci elde çok sahtekarlık döner, almadan önce yetkili servise çek aracı göster.
  • Tutkun  (26.11.13 12:39:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.