[]

sohbet etme ihtiyacının derinlikleri

şimdi buradaki tinychat linklerini görüyorum ve artırmıyorum. yok onları görünce geldi aklıma. yoksa yazılsın yani fark etmez, beni rahatsız etmez.

söyleyeceğim şu ki gerçekten böyle sohbet etme ihtiyacı nasıl hissediyor insanlar şaşırıyorum. yani ne biliyim büyük ihtimalle gün içinde bi yerlere gittiler bişeyler yaptılar filan yeterince insanlar arasına karıştılar ve yetmedi hala gelip burda sohbet etme ihtiyacı hissediyorlar. ben günlerce konuşmasam kimseyle ihtiyaç duymam sanırım ki bugünü düşününce mesela sadece bi ekmek almaya çıktım bi ekmek, bi simit dedim. sonra parayı verip sağol dedim o kadar. daha da ağzımdan bişey çıkmadı.

yani tamam şimdi burdakilere hatun/erkek düşürme çabası vs. diyebilirsiniz. ya da kişilik tabii ki bunun asıl nedeni ama bazen gerçekten insanların bu kadar konuşmaya aç olmasına şaşırıyorum.

şimdi bak sen de ihtiyaç hissetmişsin ki bunu yazdın demeyin eheh. bu arada şu jung abinin testinde %100 introvert çıkmış bi insanım durumun onunla alakası olabilir.

soru derseniz de işte ne biliyim nasıl bu kadar başkalarıyla konuşmaya aç oluyor insan şaşırıyorum. ki şuraya kadar 3 defa şaşırdım buna. tamam konuş da ne biliyim bi kendi kendine de bişeyler yap, düşün filan. bilmiyorum.

 
gün içinde bi yerlere gittiler bişeyler yaptılar filan yeterince insanlar arasına karıştılar ve yetmedi hala gelip burda sohbet etme ihtiyacı hissediyorlar

Yanlış olduğun nokta burası iste. ara sıra takilanlar icin demiyorum ama sürekli takilanlar icin durum öyle degildir kanımca.
  • eyyor  (26.11.13 01:49:20) 
kendim için konuşayım: normalde insanlardan korkan, onlara yaklaşamayan birisiyim. o yüzden duyurunun sözlüğün ebesini skiyorum. bi kaç arkadaşım var, onlara bıdır bıdır hikaye anlatmaktan hoşlanmıyorum artık. insanların canını sıktığımı düşünüyorum. yani kendi kendime kaçıyorum sürekli. sözlük, duyuru biraz arsız bi ortam. canı sıkılan okumasın deyip geçebiliyorum.

insanlar arasında yaşayan herkes öyle ya da böyle bi şeylere ihtiyaç duyuyor. buranın güzelliği bi de anonim olması. karşındakinin mesela 20'li yaşlarında bi kadın olduğunu, nerde çalıştığını falan bilebiliyosun. ama buna rağmen sana uzak birisi. hani duvara konuşuyomuş gibi de hissetmiyosun, yakınına anlatıyomuş gibi de hissetmiyosun.

bu arada gerçekten güzel hatun kaldırılıyo buralardan, üşenmeyen denesin
  • der meister  (26.11.13 01:55:03) 
en başta da dediğim gibi burda çok konuşanla, chat duyurusu açanla filan problemim yok zaten. rahatsız da olmuyorum. "gün içinde bi yerlere gittiler bişeyler yaptılar filan yeterince insanlar arasına karıştılar ve yetmedi hala gelip burda sohbet etme ihtiyacı hissediyorlar" burası için değil bu bi örnek sadece. bunları görünce tekrar aklıma geldi dediğim gibi. asıl aklımda olana daha genel bişey. insanların sürekli böyle bi ihtiyaç hissetmesi. duyuru sadece bi örnek, herkes burda olduğu için onu yazdım. neyse.


  • tepedeki psychedelic adam  (26.11.13 10:38:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.