[]

ABD bana vize verir mi?

Daha önce açılmış duyuruları taradım, ancak benim durumumda çok kişi var mı bilmiyorum.

Okul yeni bitti, elbette ki çalışmıyorum. ABD'ye max. 2 hafta, gezme amaçlı gitmek istiyorum. Arkadaşlarımda kalacağım zaten.
Dünyanın birçok yerini gezdim, pasaportlarım dolu dolu. Mal mülk gösterme desen halledilir. Ama işte bir işte çalışmadığım için sorun olur mu acep?

PS: Thy'nin gidiş-dönüş bilet kampanyaları var. Bileti alıp öyle giderim görüşmeye.

 
@freekara: mal mülk ailemin üzerine, olma mı?


  • black sabahat  (25.11.13 23:08:27) 
@freekara: mal mülk çok çok iyiyse deyince fabrika, şirket göstermem lazım falan sandım. o dediklerin var yahu. tek sorun (?) neredeyse hepsinin anne-babamın üzerine olması.


  • black sabahat  (25.11.13 23:13:45) 
ailemin sirketinde calismaya baslamadan once tatile cikmak istedim de. aile sirketini ve sirketten senin tatilini finanse edecegine dair yazi al.
We hereby-li falan olsun yazi. Donecegini garantiler nitelikte bir belgen olsun yaninda.
mal-mulkun senin uzerine olmasina gerek yok. yeni mezun old. anlayabiliyor ordaki insan. Sen amerika'da kesinkes kalmayacak bir belge sun. tanidik bir sirketten de olur. ama mezun oldugun seyle alakasiz olmasin. ise bu tarihte baslayacaktir falan gibi kaseli biseyler.

gibi.
  • fauxhumanitas  (25.11.13 23:27:48) 
gold kartiniz filan var mi? platin kart, gold kart, kredi karti yani, bilmemne klup uyeligi, asortik gecinenler dernegi giris karti,

boyle bi VIP havasi verecek biseyleriniz var mi? Hilton, Sheraton karti filan?

Bunlar ise yarar...

Benim onumdeki sirada bi genc ogretmen hanim vardi. Nerde kalacagini sordular. Otelde dedi. Ogretmen maasiyla otelin parasini nasi odeyecegini sordular. Gak guk etti. Reddettiler...

Bilginize...
  • compadrito  (26.11.13 04:23:14) 
sebebin olmasi isi cok kolaylastirir. gitmek istedigin tarihlerde buyuk bir konser, ispatlayabilecegin ilgilendigin bir alanda fuar falan gibi sebep yaratan seyler bul. vercegin 200 dolar konser ucreti sansini buyuk olcude arttirir.


  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (26.11.13 07:20:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.