[]

Dershaneler Kapatılmalı Diyenler

Neden kapatılmalı?




 
kızlı erkekli yalaşmalar falan. hiç hoş değil.


  • ermanen  (25.11.13 22:51:02) 
dershaneler kapatılmadan evvel özel ders olayını bitirsinler, vergisiz kazanç!

kapatılmadan evvel mi okullarda eğitim öğretimi iyileştirebilirler yoksa kapattıktan sonra mı bilmiyorum ama asıl olan dershane değil şu saçma eğitim sistemi.

ama kapatılmalı çünkü dershaneler günümüz eğitim sistemiyle beraber fark yaratıyor, giden için iyi ama gidemeyen o kadar çok kişi varki, ya da çocuğu gidebilsin diye hayatından,ekmeğinden kısan. bu gelir adaletsizliği içinde eşit eğitim hakkını da ortadan kaldırıyor, ki bunun sorumlusu devlet okullarıdır.

gerekli ve yeterli eğitim verilseydi dershaneye ihtiyaç da olmazdı, parası olan ailede doğan çocuk ile parası olmayan ailede doğan çocuk rekabetini rahat edebilirdi.
  • bir ileti paylastim  (25.11.13 22:52:57) 
bence okullar kapatilsin. nedir bu ogrencilerin cektigi her sabah kalkip gidiyorlar. yatin uyuyun kardesim.

okullardaki mufredat iyilestirilsin, kapatmak cozum degil cunku kapatsan bile sinavda farklilasmak isteyen (yani basarili olmak isteyen) illa baska turlu hazirlanacaktir. ozel ders olabilir mesela
  • exlibris  (25.11.13 23:01:26) 
valla sırf stv deki dram yüklü, dershanemiz kapatılmasın konulu haberlerin bitmesi için kapatılabilir. izin verdim.


  • merwee  (25.11.13 23:13:16) 
saçmalık oldugu için kapatılmalı. 15 sene önce kapatılmalıydı. geç bile kalındı. ama hala kapatılmaması gerektiğini düşünenler var, çok ilginç


  • dafuq  (25.11.13 23:38:00) 
şu anda kapatılmamalı ama 5-10 yılda kapatma hedefi olmalı. ben 3 sene lisede öğrenemediğim konuları dershanede 1 yılda öğrenip üniversiteye girdim. çünkü hocalar ve imkanlar çok kötüydü. lise hayatı boyunca yaptığım tek deney soğan zarına 30 saniye bakmatı.

hükümetin anlamadığı şey problem dershaneler değil okullardaki eğitim kalitesinin kötü oluşu. ne zamanki pisa değerleri düzelir o zaman kapatırsın dershaneleri.

www.hurriyet.com.tr
  • merhum  (26.11.13 08:08:38 ~ 08:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.