[]

uzun saçların ucunun kıvrılması

saçlarım baya uzadı. kulakları falan baya geçiyor artık. ben bunlara nasıl ayar vericem arkadaşlar? uçları kıvrılıyor böyle çok komik oluyor. böyle ilk kuruttuğumda makinayla düz aşağıya doğru ama sonradan kıvrılıyor. bu sonradan kıvrılmayı nasıl engellerim? bir de ilk yıkadığımda önler falan sürekli gözüme geliyo. normalde iki yana ayırıyorum saçları. böyle güzel şekil nasıl veririm ne kullanmam lazım bi yardım edin şu kardeşinize

şöyle falan olsa mesela 0.tqn.com


 
Bi çözümü yok, uzadıkça bonusa dönüşeceksin.


  • mountaincat  (25.11.13 22:50:34) 
abi bonusluk bi durum yok. sadece kulağın üstündeki saçlar kıvrılıyor. kulak hizasındaki daha doğrusu. diğer taraflar düz.


  • fuerteventura  (25.11.13 22:52:04) 
saç düzleştirici alıp düzleştirebilirsin ya da argan yağı kullanabilirsin. argan yağı kıvırcıklığı tamamen almaz ama saçları açtığı için daha az kıvırcık olur.

en kesin çözüm ise dediğim gibi saç düzleştirici. philips ve braun modellerine bakabilirsin.
  • halitkin  (25.11.13 22:52:29 ~ 22:53:14) 
benim saçlarım da yanlardan kabarık, tepesinde de garip bi şey var. berbere gidiyorum, adam "6 ay kestirme bunu, toparlasın" falan diyor. galiba çözümü yok. benjamin franklin gibi geziyorum aq.


  • der meister  (25.11.13 22:57:59) 
düzleştiriciyi tüm saçına uygulaman gerekir yalnız, yoksa öndeki perçemlerini düzleştirmiş tülerik saçlı apaçi kızlara dönersin. bence çok az köpük sürüp kurutma makinesiyle elinle düzleştirerek kurut saçlarını. ya da bi fön fırçasıyla çok özenmeden kurut, düzleştiriciden çok daha doğal durur ve az uğraştırır.


  • mayaa  (25.11.13 23:01:45) 
o sıralar bende de aynı sıkıntı olmuştu hatta ense kısmıda kıvrılıyordu. düzleştirici sıkıntıyı çözebilir ama bence sık dişini :)


  • onheil  (25.11.13 23:36:00) 
Bu bende de vardı, saçını tarıyor musun bilmiyorum ben tarıyordum. Düz olsun falan diye yapmadığım kalmadı meğer sorun orda değilmiş.

Birgün kızın biri tarama saçını bakalım dedi, gir banyoya şampuan ve krem kullan tarayacaksan kremliyken tara sonra yıka çık ve havluyla kurula. Makine kullanma kurutmak için. Ellerinle saçlarını hafif hafif sık avuç içinde. Sonucunu görelim.

Ben de yaptım bunu, sonuç bambaşka oldu. Ertesi günü bonus olmayan bukle bukle saçlarla yeniden doğdum. Meğer kıvırcıkmışım, haberim yok.

Oluyor öyle, sen de kıvırcık değilsen bile baya dalgalıdır saçların heralde.
  • mentuhotep  (21.01.14 21:03:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.